“ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ  ΤΑ ΛΗΣΤΕΦΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΕΊΣΤΕ ΤΑ, ΟΠΟΤΕ  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΡΙΣΣΑΪΣΜΟΣ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ  ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ”

 

Αξιότιμε υπουργέ Εργασίας και Κοινωνικής  Ασφάλισης κύριε Βρούτση, π

Που ομιλήσατε για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των νέων στο ασφαλιστικό σύστημα του κράτους !! Που τα κατωτέρω δείχνουν ότι θα είναι ηλίθιος όποιος δείξει την εμπιστοσύνη αυτήν.

 

Σας θυμίζω κύριε υπουργέ ότι, υπό την σιωπή όλων.

Των δικηγορικών συλλόγων της πατρίδας μας, των ειδικών εργατολόγων, των συλλόγων των συνταξιούχων (!!!) και κάθε άλλης οργανωμένης, δυστυχώς πάντα κομματικά,  ομάδας

 

Ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη ληστεία  που έγινε ποτέ. Δεύτερη μετά την ληστεία των περίπου 200.000 δις   ευρώ που δόθηκαν από τον Ελληνισμό στις τράπεζες (που πουλήθηκαν από τον Αλέξιο για κάτω από 5 ευρώ ανά μετοχή)

 

Σας άκουσα να επικαλείστε τον πατριωτισμό των  παλαιών συνταξιούχων για την τρέχουσα επικίνδυνη κατάσταση με την τουρκία.  Και την ανάγκη εξοπλισμών.

Για τον οποίον πατριωτισμό δεν έπρεπε να αμφιβάλλετε.

 

Γνωρίζοντας όμως ότι αυτή δεν είναι η δική σας θέση αλλά η κυβερνητική ή για να είμαι ορθότερος η διακομματική, επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι η θέση αυτή αποτελεί ύψιστο φαρισαϊσμό. Και επιτρέψτε μου επίσης να εξηγήσω το γιατί.

 

Όταν από κάθε συνταξιούχο οι μνημονιακές κυβερνήσεις επί 10 συναπτά χρόνια, ως καλά γνωρίζετε,  δανείστηκαν ή λήστεψαν  από πολλούς συνταξιούχους  ακόμα και € 400.000 (τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ).  Και  αφού η παρούσα κυβέρνηση σας κατάργησε ακόμα και τον προηγούμενο νόμο σας.

 

Με λύπη μου παρατηρώ ότι   έρχεστε, υπό τύπον πολιτικής Νασρεντίν Χότζα, να δώσετε αναλογικά ψιχία έναντι των δανεισθέντων ή ληστευθέντων. Με το παράλληλο έγκλημα διαγραφής της πραγματικής υποχρέωσης του κράτους για την μεγαλύτερη από οποιανδήποτε ληστεία των αιώνων.  

 

Τα δάνεια κύριε υπουργέ, αν δεν είναι ληστείες,  δεν διαγράφονται. Τακτοποιούνται. Σας υπενθυμίζω ότι ο πατήρ του σημερινού πρωθυπουργού, παρ όλον ότι λόγω πολέμου κτλ δεν ήταν ως λέγεται υποχρεωμένος, αναγνώρισε και άρχισε να εξοφλεί δάνεια της πατρίδας μας από το, αν θυμάμαι καλά, 1900.

 

Ο δε ανεκδιήγητος Τζέφρυς – Γιωργάκης, παρ όλον ότι τα ομόλογα δεν ήταν δάνεια αλλά επενδύσεις και παρ όλον ότι ο ίδιος ηθελημένα και απερίγραπτα εγκληματικά κατέστρεψε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας,  των κατ αυτόν  «άθλιων» και  «απατεώνων» Ελλήνων. Τα αναγνωρίσατε απαράδεκτα όλοι ως χρέος  και τα εξοφλείτε  μέχρι δεκάρας.

 

Δολοφονώντας οικονομικά και ουσιαστικά  τον Ελληνισμό.

Και περισσότερο όλων τους συνταξιούχους που τους ληστέψατε επί 10 χρόνια τη σύνταξη.

 

Αν το κράτος μας κύριε υπουργέ θέλει να είναι κράτος που σέβεται τον Ελληνισμό  και ευνομούμενο,  έχετε όχι μόνον  ηθική υποχρέωση αλλά και νομική να μην διαγράψετε αυθαίρετα τα χρήματα που δανειστήκατε ή ληστέψατε από τους Έλληνες συνταξιούχους.

 

Διαφορετικά αυτό θα αποτελεί για όλους σας παντοτινό όνειδος.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

 

loading...