Τι υπονοούν λοιπόν με την παρέμβαση τους; Ότι εμείς οι Έλληνες θέλουμε τον πόλεμο;

Αλέξανδρος Δημητριαδης

  Διαδίδεται από κύκλους φιλοκυβερνητικούς εδώ, (χωρίς όμως να λένε τα ονόματα τους οι ενδιαφερόμενοι) ότι: {{η Γερμανία ως προεδρεύουσα στην ΕΕ είναι «υποχρεωμένη» αυτή να ανοίξει διαδικασίες για τις απαιτήσεις της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο}}. Αυτό θα πρέπει κάποιοι επωνύμως  να μας το εξηγήσουν πως γίνεται να μπαίνει διαιτητής  σε μια διαφορά μεταξύ κρατών ένας που έχει εκεί μονομερή συμφέροντα τέτοια που δεν εκφράζονται και στην ΕΕ από όλους, αλλά και παγκοσμίως από τις υπερδυνάμεις….

.            Συνεχίζει μάλιστα αυτός που αμφισβητεί (το αν έχει άλλη επιλογή η Νέα Δημοκρατία) ότι μετά την Γερμανία ακολουθεί στην προεδρία και το «φερέφωνο» της Γερμανίας η Σλοβενία….

Εδώ η λέξη «φερέφωνο» τα λέει όλα: Δηλαδή ότι την κατάσταση την έχουν πάρει στα χέρια τους μη ελεύθερες χώρες και γνώμες!

.            Αφήστε οτι, άνθρωποι που δεν ξέρουν τα πράγματα  ισχυρίζονται ότι η Γερμανία επεμβαίνει για να μη γίνει πόλεμος! Τι υπονοούν λοιπόν με την παρέμβαση τους; Ότι εμείς οι Έλληνες θέλουμε τον πόλεμο; Ετσι τωρα αμφισβητούν και το προφανές: ότι ο μόνος που θέλει πόλεμο είναι ο τούρκος. Αυτό πρέπει να είναι ευφυολόγημα τουρκικό που ζητάνε και τα ρέστα.

.             Δεν καταλαβαίνω μέσα σε μια τέτοια προπαγάνδα, το γιατί μερικοί Έλληνες παίρνουν το μέρος αυτού που είναι ο ταραξίας;

loading...