Εάν ο καπετάνιος δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο όταν το σκάφος μπάζει νερά, τότε η πορεία του είναι καταδικασμένη προς τον βυθό

 Η λ@θρομ€τανάστ€υση είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια τουλάχιστον…

Κάθε μέρα βουλιάζουμε πληθυσμιακά ακόμη πιο βαθιά. Άγνωστο είναι αν μπορούμε να επιβιώσουμε ως έθνος με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα!! 

Βυθιζόμαστε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κάθε μέρα που φεύγει!! απειλούμαστε ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ από τις ανεξέλεγκτες γεννήσεις των μουσουλμάνων γυναικών!!οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΥΘΗΣΜΟΙ έχουν ξεπεράσει αριθμητικά το όριο για έναν λαό των ούτε 10 εκατομμυρίων γηγενών κατοίκων!!Σε λίγο καιρό το ισλάμ θα γίνει η 2η μεγαλύτερη θρησκεία στην κατεξοχήν ορθόδοξη Ελλάδα!!

Δεν ρίχνω το βάρος ούτε στους Ευρωπαίους, ούτε στους Τούρκους, ούτε στις ΜΚΟ….

οι μόνοι υπεύθυνοι,της απαράδεκτης αυτής κατάστασης που έχει φτάσει η χώρα, είναι καθαρά η πολιτική ηγεσία των κομμάτων που βρίσκονται μέσα στην Βουλή όλα αυτά τα χρόνια….. ΔΕΝ χωρίζω κόμματα, όλοι έχουν συμβάλει κ φτάσαμε στο απροχώρητο αυτό σημείο.

Φταίμε εμείς και μόνο εμείς που δεν παίρνουμε στο κυνήγι τους πολιτικούς όταν πάνε στις περιφέρειες τους ας μην τους πλησιάσει κανείς αδιαφορία και να μην ψηφίσουμε κανέναν να κανέναν να πάρουν όλοι τους ένα μάθημα υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαλαχθουμε από αυτούς αλλά δυστυχώς ο λαός κοιμάται ο καθένας κοιτάει την πάρτι του και ξεχνάει ότι όλος ενωμένος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε λίγα χρόνια με τα κιάλια θα ψάχνουμε Έλληνα στην Ελλάδα δυστυχώς αλοιμονο μας

αναγνωστης

loading...