Ν.Τραμπ: «Αν χάσω στις εκλογές ίσως θα πρέπει να φύγω από τη χώρα» (βίντεο)

 Ο Αμερικανός Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ότι μπορεί να «εγκαταλείψει τη χώρα» εάν χάσει τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας μπροστά σε πλήθος υποστηρικτών του στη Τζόρτζια χτες, Παρασκευή, ανέφερε: «θα μπορούσατε να φανταστείτε αν χάσω; Δεν θα νιώσω τόσο καλά. Ίσως θα πρέπει να φύγω από τη χώρα, δεν ξέρω».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επεσήμανε πως να ντρέπεται να χάσει από τον Τζο Μπάιντεν.

«Ξέρετε τι; Το να ανταγωνίζομαι με τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της πολιτικής, ασκεί πίεση. Θα μπορούσατε να φανταστείτε αν χάσω, τι θα κάνω σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου; Θα λέω πως έχασα από τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της πολιτικής», υπογράμμισε ο Τραμπ, σκορπώντας γέλια στους ψηφοφόρους του.

Ακόμη, ο Πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι δεν θα μπει σε διαδικασία να συγκεντρώσει άλλα χρήματα στην προσπάθειά του να διατηρήσει τη θέση του στον Λευκό Οίκο.

«Θα μπορούσα να συγκεντρώσω περισσότερα χρήματα», τόνισε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως: «απλά δεν θέλω να το κάνω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζο Μπάιντεν έχει συγκεντρώσει πάνω από 383 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Τραμπ έχει περίπου 247 εκατομμύρια δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απομένουν μόνο 18 μέρες για τις εκλογές, και όπως φαίνεται οι Δημοκρατικοί έχουν το προβάδισμα, με τις εθνικές δημοσκοπήσεις να δείχνουν τον Μπάιντεν να ηγείται με 54% ενώ ο Τραμπ συγκεντρώνει το 43%.

loading...