ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ







Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

Κύριοι Βουλευτές ιδίως οι ανενημέρωτοι νέοι,

Μια χώρα, η Ελλάδα

· Που οι πολιτικοί «της» υπάκουα όργανα τρίτων. Όχι μόνον θυσιάζουν υπάκουα ομοεθνείς τους (Κύπρος), αλλά τιμούν τον υπεύθυνο για την τρομερή του προδοσία ως εθνάρχη.

· Που οι πολιτικοί «της» επί σειράν ετών, υπάκουα σε τρίτους, δεν σέβονται την Εθνική κυριαρχία της χώρας τους (πολυετείς παραβιάσεις εναέριου χώρου της χώρας τους κτλ).

· Που δέχονται εκβιασμό για να μην επεκτείνουν τα χωρικά ύδατα της χώρας τους.

· Που προδίδουν με Ελσίνκι, με Μαδρίτες, με ΙΜΙΑ, με Οτσαλαν-Κένυες τη χώρα τους.

· Που την προδίδουν σε Νταβός και εξοφλούν με ένα με mea culpa.

Αφού πριν, ως όλα δείχνουν με τις διατεταγμένες έξωθεν τις Ασπίδες τους προκάλεσαν δικτατορίες, καταστροφή της Κύπρου, πολίτευμα με πρωθυπουργό δικτάτορα, πράκτορα και ανεξέλεγκτο, με την Ελλάδα χωραφάκι του, με μνημονιακή υποδούλωση της, με καταλήστευση της και γενοκτονία της.

· Που οι πολιτικοί «της» αφήνουν να καταπατάται η εθνική της κυριαρχία στην υφαλοκρηπίδα της και τα κουτσουρεμένα χωρικά της ύδατα,

· Που εδώ και χρόνια προσπαθούν, μετά την προδοτική καταστροφή του 1974, να εκτουρκίσουν με πονηρά σχέδια όλην την Ελληνική Κύπρο,.

· Που έχοντας υπογράψει Φαιδόρες (συνημμένο) άρχισαν να ξεπουλούν την Ελλάδα μας αρχίζοντας από την Ελληνική Μακεδονία

· Μια χώρα που οι πολιτικοί της πειθήνια την έκαναν από τη δεκαετία του 1990 ξέφραγο αμπέλι και δέχθηκαν από το 2003, να γίνει αποθήκη τουρκο- φερμένων λαθρομεταναστών (πρωτόκολλο 2003, 2ο συνημμένο Παυλόπουλου)

· Μία χώρα που ο νυν πρωθυπουργός της υπερηφανεύεται βλακωδώς και προδοτικά ότι την κάνει πολυπολιτισμική (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=0LBflYzWTlQ) και το ακόμα τραγικά ηθελημένα βλακώδες να ισχυρίζεται ηθελημένα «έξυπνα» ότι δεν απειλείται από τις «πατριωτικές» του ενέργειες η Εθνική μας κυριαρχία, που θα γίνει ΣΟΡΟΣική και θα πάψει να είναι Ελληνική.

· Μια χώρα που οι πολιτικοί της και οι Πρόεδροι της δεν σεβάστηκαν το Σύνταγμα της και πολλά άλλα

Μία χώρα με τέτοιους πολιτικούς είναι προφανές ότι υπάκουα θα χάσει και την εδαφική και τη θαλάσσια της κυριαρχία. Αφού ήδη «δώρισε» την οικονομική και όχι μόνον ελευθερία (3ο και 4ο συνημμένα)

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης



loading...