Εντέλει, θεωρώ ότι δουλειά των γονέων είναι να φροντίζουν τα παιδιά τους να μη φτάνουν στο σημείο να πετάνε μολότοφ

 Η μητέρα του 14χρονου, που συνελήφθη γιατί δύο αστυνομικοί κατέθεσαν ενόρκως πως πέταγε μολότοφ στο Χαλάνδρι,* εξέθεσε στα ΜΜΕ την προσωπική ζωή της ιδίας και την οικογενείας της, βγαίνοντας και κάνοντας δηλώσεις σε όλα τα κανάλια.

Η εικόνα της είναι παντού στο διαδίκτυο, περιλαμβανομένων των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών ιστοτόπων · για αυτό και δεν διστάζω να την αναρτήσω. Η ίδια επέλεξε το δρόμο της τηλεοπτικής υπερέκθεσης, για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως η εν λόγω κυρία φέρεται να δήλωνε ψευδώς ότι η αστυνομία δεν την άφηνε να δει το παιδί της λόγω … κορωνοιού. Όπως προκύπτει από ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο ανήλικος γιος της κατά τις 3 ημέρες που κρατήθηκε είχε όσα επισκεπτήρια ήθελε από την οικογένεια και το δικηγόρο του. Παράλληλα, όλες οι ανακριτικές πράξεις διενεργήθηκαν παρουσία της.

Εντέλει, θεωρώ ότι δουλειά των γονέων είναι να φροντίζουν τα παιδιά τους να μη φτάνουν στο σημείο να πετάνε μολότοφ και όχι να τρέχουν εκ των υστέρων, αποδίδοντας ευθύνες στους πάντες πλην των ιδίων για το στραβό δρόμο που τα τέκνα τους έχουν πάρει …

Άλκης ο Κρατηθείς

* Γνωστή μπαχαλοφωλιά τα τελευταία χρόνια λόγω και δημοτικής αρχής. Μάλιστα, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δήμαρχος Χαλανδρίου φρόντισε να μεταβεί αυτοπροσώπως στην Ευελπίδων, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον ανήλικο.

loading...