Είναι απόλυτα προφανές ότι τα αναγγελλόμενα καθημερινά «νέα» κρούσματα, είναι προϋπάρχοντα που ανακαλύπτονται με τα γρήγορα τεστ.

 

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι Βουλευτές,

·     Είναι απόλυτα προφανές ότι τα αναγγελλόμενα καθημερινά «νέα» κρούσματα, είναι προϋπάρχοντα  που ανακαλύπτονται με τα γρήγορα τεστ.

·     Επομένως το να κρατάμε με την αναγγελία τους, καθημερινά τη κοινωνία στην αγωνία και στον φόβο του θανάτου, αν δεν υποκρύπτει κάτι άλλο, αποτελεί αποτέλεσμα μειωμένης αντίληψης και  σπασμωδικής αντίδρασης.

·     Το ίδιο ισχύει για τους αναγγελλόμενους καθημερινά ελάχιστους θανάτους ηλικιωμένων (και ευπαθών ομάδων) από τον κορονοϊο (;)

·     Με την αναγγελία των οποίων,  κάθε μέρα,  υποχρεώνετε τους Έλληνες να έχουν καθημερινά τον φόβο του θανάτου στα σπίτια τους.

·     Ενώ καλά γνωρίζετε ότι κάθε μέρα στη χώρα μας έχουμε περίπου 350 θανάτους από διάφορες άλλες αιτίες.

·     Πράγμα που δείχνει να μην ενδιαφέρει κανέναν (πχ αυτοκινητικά δυστυχήματα κτλ).

·     Γνωρίζετε καλά κύριε πρωθυπουργέ, ότι από τον  κορονοϊό  πέθαναν και πεθαίνουν  μόνον υπερήλικες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

·     Πέραν των περιπτώσεων μιας στο εκατομμύριο που γενικεύονται  ύποπτα από πολλούς παραθυράδες. .

·     Και πέθαναν ως θα πρέπει γνωρίζετε,  επειδή όταν πήγαιναν για άλλο λόγο στα νοσοκομεία,  που δεν είχαν ή δεν μπορούσαν να έχουν την σωστή απολύμανση, μολύνονταν με τον ιό.

·     Λόγω επίσης μη λήψης των απαραίτητων  μέτρων (απολύμανσης κτλ) στα γηροκομεία, πέθαναν και στη χώρα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη πάρα πολλοί τρόφιμοι των γηροκομείων.

·     Συνεπώς κύριε πρωθυπουργέ αφήστε την οικονομία να δουλέψει

Χωρίς να σας ενοχλούν,  η εστίαση, οι νέοι στις πλατείες κτλ. Γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

·     Αφήστε κύριε πρωθυπουργέ να λειτουργούν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Και μην καταστρέφετε μη αναστρέψιμα την παιδεία..

·     Αφήστε κύριε πρωθυπουργέ να λειτουργούν, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι κτλ,

·     Και μην καταστρέφετε επιχειρηματίες και εργαζόμενους,

·     Δημεύοντας τους παράλληλα τα πάντα με τον νέο σας (;)  κώδικα,  αφού πρώτα τους χρεοκοπήσετε,.  

·     Και καταργείστε άμεσα την  «σωτηρία της μάσκας παντού».

Που δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την φαεινή αυτήν ιδέα να εξοντώσει πολλούς Έλληνες. Που  με τυχόν προβλήματα που έχει η υγεία  τους δεν γνωρίζουν ότι δεν  πρέπει να φορούν συνεχώς τη μάσκα.

·     Τι να σας πει επίσης κανείς κύριε πρωθυπουργέ,  που αντίθετα με τις οδηγίες του ΠΟΥ υποχρεώσατε και τα νήπια και τους μαθητές να φορούν συνεχώς μάσκα. Για να μην σας θυμίσω για ποιους λέει ο ΠΟΥ ότι η μάσκα είναι προαιρετική.

·     Ελπίζω επίσης να μην υπακούετε στην Μέρκελ που διέταξε lock down,  ήτοι ΑΜΕΣΗ διάλυση των πόντων.

·     Βρίσκεστε κύριε πρωθυπουργέ στο έσχατο  άκρο  της άνευ λόγου πλήρους καταστροφής την Ελληνικής οικονομίας. Η ευθύνη  σας, κυρίως η ηθική είναι τεράστια

·     Κύριε πρωθυπουργέ, το εμβόλιο κατά πολλούς και λογικά, δεν θα φτάσει στη χώρα μας και θα χρησιμοποιηθεί μαζικά,  πριν το επόμενο καλοκαίρι.

·     Επίσης θα μάθατε κύριε πρωθυπουργέ, ότι γίνονται ήδη μεταλλάξεις του ιού.

·     Συνεπώς μην διαλύσετε την οικονομία με τα βλακώδη μέτρα που άγνωστον από πού προέρχονται.

·     Δώστε τεράστια σημασία στην απολύμανση των νοσοκομείων, στο θέμα των γηροκομείων και σε οδηγίες προστασίας των ευπαθών ομάδων και των υπερηλίκων  (που θα μπορετή ελεύθερα να τις εφαρμόζει και οποίος άλλος θέλει)

·     Σταματήστε την καθημερινή τρομοκρατία και αφήστε την οικονομία να λειτουργεί.

·     Για να μην προκαλέσετε άσκοπα, τρομερή οικονομική κρίση,  πολλαπλασίους θανάτους και δυστυχία απ αυτήν.

·     Τέλος δώστε εντολή για  άμεση χορήγηση κατά προτεραιότητα,  του άφαντου εμβολίου της γρίπης,  σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

·     Για να μην θρηνήσουμε σύντομα πολλαπλάσιους θανάτους από γρίπη. Πολλαπλασίους και από τους ως τώρα  τού ίδιου περίπου αριθμού των θανάτων  από τον κορονοϊό.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...