Το βαμπίρ των Μιντια θέλει αίμα να πιει να ξεδιψάσει!

 Μετα την “Ελλη Λαμπετη” που θελει πολυ “αιμα”,θελει να κλαψουν πολλες μανες για να ικανοποιηθει και να κλεισει οσο γινεται περισοτερα σπιτια,τωρα και ο “Κουν” ζηταει ικανοποιηση μονο με την θανατικη ποινη! Αυτος ζηταει να χυθει και αληθιμο αιμα ανθρωπων! Το βαμπιρ των Μιντια θελει αιμα να πιει να ξεδιψασει! Αν τα λεγε αυτα πριν 6-7 χρονια που ηταν ζεστο το τραυμα,θα λεγαμε ειναι εν βρασμο ψυχης και θα ειχε πολλα δικαια!

Αλλα μετα απο 7 χρονια,ειναι πληρως συνειδητη προταση και εμμεση προτροπη του οχλου,εξω απ το Εφετειο,να δικαιωσουν τον δολοφονηθεντα,με κι αλλο αιμα!!

Αν τωρα καποιοι θερμοκεφαλοι η’ προβοκατορικα κινηθουν και προβουν σε αυτοδικια κατα μελων των οικογενειων των υποδικων,τοτε ο “ΚΟΥΝ” θα ειναι ο ηθικος αυτοργος,μαζι με το κομμα που ανικει και τα κομματα που τον στηριζουν και δεν καταδικαζουν τετοιες ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ δηλωσεις!! 

Για πες μου ρε “ΚΟΥΝ” αν για ενα φονο θες 50 ζωες,για τους 4 δολοφονημενους της ΜΑΡΦΙΝ,ποσες???

Απ την αλλη η εισαγγελεας που ειχε προτεινει ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ,τωρα προτεινει,ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ,ενω επιμενει οτι ειναι ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!

Μ αυτη της την πραξη ξεβρακωνει τη  Δικαιοσυνη και βγαζει στο Τακο την κατ ονομα,Δημοκρατια μας!

Σου λεει,αφου αποφασισατε οτι ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ οργανωση και το στοιχειοθετησατε απ το κατηγορητηριο,τοτε λοιπον,μια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ οργανωση,ΔΕΝ πρεπει να εχει κανενα ελαφρυντικο,ΚΑΜΙΑ ομως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,απ οπου κι αν προερχεται ΔΕΝ πρεπει να εχει ελαφρυντικα!! 

Εβγαλε την εδρα τωρα εκτεθημενη!

Εχω την εντυπωση,οτι παλι δεν θα την ακουσουν,γιατι παλι θα επεμβει η Νομοθετικη εξουσια και θα φιμωσει την Δικαστικη,γιατι φοβατε ενα μη αναστρεψιμο και τελεσιδικο Δεδικασμενο! 

Και καθε δεδικασμενο ειναι το θεμελειο μιας μελλοντικης αναλογου βαρυτητος,δικης! 

Ειπαμε,ζουμε στη χωρα του Κιμ Γιον “Κουν”!

Και ο “ΚΟΥΝ” θελει αιμα να ξεδιψασει!!

Τον πατερα του πατερα μου,τον σκοτωσαν κατι βρωμοκουμουνα που τα κιμιασαν με τους κομιτατζιδες Βουλγαρους των Σερρων και κλεβαν το μοχθο απο τις φτωχες και πολυτεκνες οικογενειες,για να ταιζουν τα ταγματα του βουνου!

Και πανω εκει σκοτωσαν τον παππου μου 26 χρονο και αφησαν τον πατερα μου αΣαραντιστο,σε μια μανα 24 χρονο με αλλα 3 μωρα!!  Και ο μπαμπας μου μεχρι 15 ετων μεγαλωσε στο Ορφανοτροφειο Σιδηροκαστρου μαζι με τον αδελφο του!

Ο μπαμπας μου ο συγχωρεμενος  και κατα συνεπεια και εγω,ποσο αιμα θα πρεπει να ζητησουμε!

Αλλα σας αφηνουμε ρε βρωμοσκουλικα,να σας κρινουν τα μαυρα καταστοιχα της ιστοριας! Και αν ποτε ερθει η Δημοκρατια στην Πατριδα μας,θα τα πληρωσετε ολα αυτα τα εγκληματα που κανετε,μεχρι και σημερα και τα καλυπτετε κατω απ το πεπλο της παπαριας του Πολυτεχνειου!!

Εχει ο καιρος γυρισματα,αναρχοαπλυτα ερπετα,επαγγελματιες Μπολσεβικοι!

Γ.Ν

loading...