Διότι έτσι το “σπάστου το κεφάλι” της αγανάκτησης γίνεται αντιθεσμική κραυγή με ολέθρια αποτελέσματα για το πολίτευμα.

 Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι απαξιωτικά σχόλια γράφτηκαν γι αυτό τον άνθρωπο στο διαδίκτυο με αφορμή το συμβάν που ο ίδιος μεν περιέγραψε αλλά από όσο γνωρίζω και ουδείς άλλος επιβεβαίωσε. 

Μιλάμε για σχόλια του στυλ “Εύφημο μνεία στο παλληκάρι”, ή και άλλα που θα προέτρεπαν τον πραγματικό ή φανταστικό αστυνομικό να προβεί σε χρήση βίας εναντίον ενός βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου. 

Και εδώ πρέπει να σταθούμε. Διότι είναι κάτι τύποι αντιπαθέστατοι μέσα στην ελλειμματικότητα τους σαν το Βαρουφάκη που δυστυχώς τους ψηφίζει ο “σοφός” στην απαιδευσιά του “λαός”, οι οποίοι δημιουργούν αντιπάθειες για την ιδιότητα του βουλευτή και το βουλευτικό σώμα. 

Και που όταν σφίγγουν τα γάλατα, αυτές οι αντιπάθειες μεταλλάσσονται σε αντιθεσμικές φωνές στο να καεί το χαμαιτυπείο η βουλή, και επιτίθενται ευθέως στους θεσμούς πλέον, αντί για τα πρόσωπα. 

Για αυτό, εντάξει, τον “λαό” τον έχουμε ψέξει και επιτιμήσει για το ποιους στέλνει στη βουλή. Μήπως όμως θα έπρεπε να γίνουν συστάσεις στον κάθε νούμερο να μην προκαλεί, πιθανόν και με ψέμματα; Βρήκες κορόιδα και σε ψήφισαν, μην προκαλείς όμως. 

Διότι έτσι το “σπάστου το κεφάλι” της αγανάκτησης γίνεται αντιθεσμική κραυγή με ολέθρια αποτελέσματα για το πολίτευμα.

αναγνωστης  

loading...