Μηπως ο αντρας της περιμενει θανατικη ποινη για 70 ανθρωπους,οπως ειχε δηλωσει οτι αυτο θα τον ικανοποιουσε?

Λοιπον η Εισαγγελεας προτεινε στο δικαστηριο αναστολη ποινων για ολους τους καταδικασθεντες απ την ΧΑ!

Το δικαιολογησε ως εξεις,οτι ειχαν την ευκαιρια 7 χρονια τωρα αν ηθελαν να φυγουν απ την χωρα και δε το εκαναν! Εχουν μονιμη κατοικια! Και αν μεινουν στη φυλακη 4-5 χρονια μεχρι το επονενο δικαστηριο,θα εχουν εκτισει σχεδον το συνολο της ποινης που τους επιβληθηκε και αν τοτε αθωωθουν η’ λαβουν μικροτερη ποινη τι θα γινει?

Θα κινηθουν κατα του δημοσιου,ζητωντας αποζημιωσεις,βλαβη ισως στην οικογενεια τους πχ διαζυγια η’ προβλημα στην υγεια των παιδιων τους,γονειων..κλπ!

Βγηκαν στα καναλια οι δημοσιογραφοι,αυτη την φορα ομολογω ηταν ποιο εγκρατεις στις τοποθετησεις τους,γιατι ο Λαγος στελνει εξωδικα και μηνυσεις αραδα,αλλα βγαλαν τους δικηγορους των θυματων!

Ψαξτε και βρειτε το πως μιλουν κατα της Εισαγγελεως,δεν θελω να τα γραψω μη γραψω καμια ανακριβια!

Υπαρχουν τα βιντεο,αυτος ο Παπαδακης και ενας αλλος στο Mega στο βραδινο δελτιο!

Δικηγοροι μιλουν κατ αυτο τον τροπο για μια Εισαγγελεα εδρας,που δικαζει και αυτοι υποτιθετε ειναι του Δημοκρατικου τοξου?

Αν αυτη η απαξια και τα λογια αυτα,οργισουν καποια αναρχοαπλυτα τεμπελοσκυλα χασομερηδες και προβουν σε πραξεις αντιποινων,ποιοι θα ειναι η ηθικοι αυτουργοι αυτων των πραξεων!

Ολον αυτο τον καιρο της δικης,ειδατε ποτε να κανουν δηλωσεις σε ΜΜΕ οι δικηγοροι των κατηγορουμενων? 

Ακουσατε απαξιωτικες δηλωσεις των δικηγορων υπερασπισης για την Προεδρο που αποφασησε κοντρα τελειως,απ την Εισηγηση της Εισαγγελεως? Σε ποια χωρα γινεται αυτο? Εισαγγελεας να βλεπει ασπρο και οι Δικαστες να βλεπουν μαυρο? Αλλες δικογραφιες διαβασαν η’ διαφορετικα Νομικα σπουδασαν? 

Ποιοι ειναι τελικα οι φασιστες?

Τι κανει στα δικαστηρια η μανα του Φυσσα,εν μεσω κορονοιου?

Με τι αδεια μπαινει μεσα?

Και γω πηγαινα καπου καπου παλια ομως και παρακολουθουσα δικες,ως απλος ακροατης,αλλα τωρα εχουμε Πανδημια!

Ο Ρουπακιας μπηκε ισοβια,η ΧΑ καταδικασθηκε,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΦΥΣΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ? Μηπως εκπροσωπει,ως εμισθη υπαλληλος  του κρατους το κυνηγι κατα του φασισμου?

Μηπως ο αντρας της περιμενει θανατικη ποινη για 70 ανθρωπους,οπως ειχε δηλωσει οτι αυτο θα τον ικανοποιουσε?

Και ενας ιμαμης τζαμιου εδω στην Ελλαδα,που δεν καταδικασε τον αποκεφαλισμο του Γαλλου δασκαλου,που κατηγορησε την Γαλλικη εφημεριδα για τα σκιτσα του Μωαμεθ και ουτε λογω για τα θυματα και αυτος εχει την ιδια αποψη με εσας! Οχι μονο λεει η ΧΑ στην φυλακη,αλλα και οι 500000 ψηφοφοροι!

Οι θεσεις του Ιμαμη,δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απ τις τοποθετησεις των δικηγορων των θυματων και καποιων ΜΜΕ!

Θυματα ομως ειχαμε και στη ΜΑΡΦΙΝ!

Του Ιμαμη οι ομοιοιδεατες κατακυλησαν τον Πλανητη στο αιμα και συνεχιζουν και ο Ιμαμης Δεν τους καταδικαζει,ουτε καν βρισκει λογια συμπονιας για τα θυματα!

Σημερα αθωωθηκε και ενας 14 χρονος για κατοχη μολοτοφ! Τι συνοστισμος ηταν αυτος απο αναρχοκουμουνια εξω απ το δικαστηριο? Και θα μας μιληστε μετα για προστιμα,μασκες και κορονοιο?

Κι απ την αλλη σημερα,δικαζουν τον Μητροπολιτη Κερκυρας,για την Θεια Μεταληψη με κοινη λαβιδα!

Βρε δε πατε να….,μη παει κανας αλλος!!

Γ.Ν
loading...