Λένι Κράβιτζ: Στα 56 του παραμένει ο «απόλυτος ροκ Θεός» και ποζάρει ημίγυμνος στις Μπαχάμες

 Ο διάσημος Αμερικανός ροκ σταρ ζει πλέον σε ένα τροχόσπιτο μέσα στο τροπικό δάσος, καλλιεργεί μόνος του φρούτα και λαχανικά και γυμνάζεται πάνω σε ένα κορμό δέντρου που έχει μετατρέψει σε γυμναστήριο

Για το εξώφυλλο του αμερικάνικου «Men’s Health» στο τεύχος Νοεμβρίου, φωτογραφήθηκε ο Λένι Κράβιτζ ο οποίος ζει μόνιμα στο νησί Eλεύθερα στις Μπαχάμες σε ένα τροχόσπιτο εδώ και πολλά χρόνια, περιτριγυρισμένος από τροπικά δέντρα.

Ο 56χρονος «απόλυτος ροκ Θεός», σύμφωνα με το περιοδικό, έχει δικό του κήπο όπου καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα, και γυμνάζεται καθημερινά έξω στη φύση.

Κάνει βάρη καθισμένος σε έναν κορμό δέντρου με τις υποδείξει του personal trainer του που τον καθοδηγεί online με βιντεοκλήση.

Του αρέσει να κάνει sup στη θάλασσα και ποδήλατο στη φύση.

Είναι χορτοφάγος, αποφεύγει τη ζάχαρη και τρώει κυρίως ωμά λαχανικά.

Tο ψυγείο του είναι γεμάτο κολοκυθάκια, αβοκάντο, μάνγκο και φρέσκα μυρωδικά, ενώ οι παρασπονδίες του στη διατροφή είναι: «Μακαρόνια, ψωμί, βάφλες, pancakes, υδατάνθρακες και πάλι υδατάνθρακες» όπως παραδέχεται.

Ο Λένι Κράβιτζ που υπήρξε παντρεμένος με τη Λίζα Μπονέ με την οποία απέκτησαν την κόρη τους, το μοντέλο Ζόε Κράβιτζ, αποκαλύπτει επίσης στη συνέντευξή του πόσο καλός φίλος είναι με τον δεύτερο σύζυγο της Λίζα Μπονέ, Τζέισον Μόμοα. «Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε, ‘’τα βρήκαμε’’ αμέσως. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο» είπε για τον νυν σύζυγο της πρώην γυναίκας του.

loading...