Το βιβλίο της Ε Δημοτικού προσβάλει τη μνήμη των προγόνων μας στο κεφάλαιο για το Έπος του _40.

Είναι παντελώς ανιστόρητο και ψευδές αφού μας παρουσιάζει σαν ένα λαό δειλών και παραδόπιστων! μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: Η Ιταλία, συμπολίτες μου, την 28η Οκτωβρίου του 1940, μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε στα υπόγεια και κρυφτήκαμε… Κάποια στιγμή γύρισε ο μπαμπάς στη μαμά και της είπε πως θα τρέξει στην τράπεζα να σηκώσει λεφτά. 

Όταν ο μπαμπάς γύρισε από την τράπεζα…  πήγαμε σ’ ένα υπόγειο… τσιμεντένιο και δεν μπορούν να το τρυπήσουν οι μπόμπες….

Ότι δεν μπόρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ νά κατάργηση από τήν Ιστορία μας το έκανε η Νέα Δημοκρατία τήν διαγραφη όλη την Ιστορία του Ελληνισμού μέχρι και απαγορεύσει τών παρελάσεων και εθνικών εορτών και αντικατάσταση των Ελλήνων και τού χριστιανισμού με μουσουλμάνους με τό πρόσχημα τού κορονωοιου και τά πραγματικά κρούσματα που μας φέρανε είναι από τους λαθροεισβολεις που μας φορτοσανε που κουβαλισανε και όλες της αρρώστιες που τής ονόμασαν κορονωοιο το παραμύθι και τά πρόστιμα και η εξόντωση τών Ελλήνων που σινενουν και τά υπολοιπα κόμματα στο κοινοβούλιο και τους νομους τους ανθελληνικούς που έχουν ψηφίσει 

Δεν έχετε καταλάβει τι καλό κάνουν στην πατρίδα οι “; μεταπολιτευτικοι πολιτικάντηδες” ;Συνεχίστε να τους ψηφίζετε .Γιατί εσείς τους ψηφίζετε ,οποτεμη διαμαρτυρεστε.Απαγορεψανε τις παρελάσεις ,τις δοξολογίες και οτιδήποτε θυμίζει τον μεγαλειώδη αγωνα όλων των Ελλήνων.Οι ξένοι υμνούν και οι Ελληνες(;;;;!;) αποδομουν την ίδια τους την ιστορία..Δυο νεκρούς έχει η οικογένεια μου ρε καθίκια που δεν ξρυφθηκαν στα υπόγεια αλλά πήγαν τραγουδώντας στο μέτωπο. Στα υπόγεια ξρυφθηκαν οι πρόγονοι αυτων που γράφουν και αυτών που εκδίδουν τέτοια ελεεινά βιβλία που προσβάλουν την μνήμη των χιλιάδων νεκρών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΈΝΟΧΟΙ.

αναγνωστης

loading...