Βόμβα Ρουπακιώτη: Είχαμε έτοιμο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το 2013 αλλά το Μαξίμου είπε ΣΤΟΠ! [VIDEO]

 Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης (21 Ιουνίου 2012 – 24 Ιουνίου 2013), μιλώντας σήμερα στο OPEN, απαντώντας ταυτόχρονα και σε όσους πανηγυρίζουν.

Ο κ. Ρουπακιώτης χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου «σημαντική» σημειώνοντας πως το Δικαστήριο «άντεξε» και εξέδωσε μια απόφαση ιστορική.

Υπογράμμισε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις πριν την απόφαση του δικαστηρίου δήλωσαν ότι αποκηρύσσουν τον ναζισμό, το φασισμό και τη βία. Εξ αντικειμένου αυτό λειτουργεί «θετικά», πρόσθεσε άφησε όμως υποννοούμενο αν όλοι το εννοούν έτσι.

Σημείωσε ότι ως υπουργός με τους συνεργάτες τους, «έπεσαν με τα μούτρα για το αντιρατσισικό νομοσχέδιο», το οποίο ήταν έτοιμο στις αρχές του 2013, έχοντας υπόψη πως «η Χρυσή Αυγή αλώνιζε». Ανέφερε πως από αυτούς που τότε κωλυσιεργούσαν, μερικοί τώρα πανηγυρίζουν…

Και εκεί προσθέτει πως τότε ήρθε το μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου (κυβέρνηση Σαμαρά: 20 Ιουνίου 2012 – 26 Ιανουαρίου 2015) πως δεν περνάει αυτό το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Εκεί αναρωτιέται γιατί σταμάτησε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όπως κι αν θα μπορούσε να αποτρέψει μια δολοφονία.

Ο πρώην υπουργός συνέχισε λέγοντας: «Ανέλαβαν το νομοσχέδιο ο Μπαλτάκος και ο Σταμάτης. Τελικά, ψηφίστηκε το 2014, ενώ είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας. 1/1/2014 θα αναλάμβανε την προεδρία της ΕΕ η Ελλάδα… Πώς θα πήγαινε χωρίς αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και με Χρυσή Αυγή; Αν είχε τελειώσει νωρίτερα το αντιρατσιστικό», σημείωσε με νόημα στην ίδια συνέντευξη.

Με πληροφορίες από documentonews.gr.

https://www.opoligrafos.gr/

loading...