Η δικογραφία για τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά: Άρπαξαν τα χρυσαφικά του 64χρονου & τον απώθησαν

 Ο ηλικιωμένος φέρεται να πυροβόλησε από απόσταση 11 μέτρων

Nέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την δολοφονία του 18χρονου Ρομά στην Καλαμάτα. 

 

Ο 64χρονος ηλικιωμένος πριν μιάμιση εβδομάδα πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 18χρονο Ρομα στην Καλαμάτα, όταν εισέβαλε μαζί με δυο ανήλικους συνεργούς του για ληστεία στο σπίτι του σε χωριό του δήμου Μεσσηνης.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία οι τρεις δράστες (σ.σ. οι δυο ανήλικοι) όντως εισέβαλλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου για να ληστέψουν από ανασφάλιστη πόρτα. Ο 18χρονος Ρομά που έχασε τη ζωή του κατάφερε να αρπάξει ένα κουτί με κάποια χρυσαφικά. 

Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε τη συνέβη και άρχισε να φωνάζει. Οι δυο ανήλικοι συνεργοί του 18χρονου διέφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι. Ο νεαρός ωστόσο σύμφωνα με τη δικογραφία απώθησε τον ηλικιωμένο και διέφυγε και αυτός από το ίδιο σημείο, αναφέρει το ”Πρώτο Θέμα.”

Τότε ο ηλικιωμένος πήγε στην κρεβατοκάμαρα του και πήρε την καραμπίνα του, βγήκε στο μπαλκόνι και αρχίσε να πυροβολεί κατά των τριών δραστών. Οι πυροβολισμοί οπως τονίζεται στη δικογραφία έγιναν από απόσταση 11 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρουν τον έναν από τους δραστες στην κοιλιά και τον θώρακα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση αυτοψίας που έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν πέντε κάλυκες αλλά και κηλίδες αίματος πάνω στην μάντρα από την οποία προσπάθησε να διαφύγει ο νεαρος που έχασε τη ζωή του. 

loading...