Θυμάστε παλια, που λέγαν οι πατεράδες μας, εγώ βλέπω ΑΝΤ1 Κυριακού που είναι ΝΔ,ο άλλος, βλέπω ΜΕGA Μπομπολα που είναι ΠΑΣΟΚ…κοκ!

 Σημερα το πρωι στον Αντ1 στους “πρωινους τυπους”,βγαλαν μια δασκαλα που μαθαινει σε παιδια στην Γκανα-Αφρικη,την Ελληνικη γλωσσα και παιδεια και να δειτε χαρα στο στουντιο,ειδικα η Σαραφογλου χεστηκε απ την χαρα της!!

Και ταυτοχρονα η Βουλη ψηφιζει νομο για Ιθαγενεια με πανελλαδικες εξετασεις πανω στην Ελληνικη γλωσσα και Παιδεια!

Αυτα τα παιδια απ την Γκανα,μπορουν να τα φερουν αργοτερα, ετοιμα εδω στην Ελλαδα,να δωσουν εξετασεις και να παρουν Ιθαγενεια? Φυσικα μπορουν!

Αφου χρονια τα σπουδαζουν,για αυτο το σκοπο!

Το ιδιο ομως μπορει να κανει η’ ηδη να εχει κανει πχ και ο Πουτιν,να στειλει 1-2 εκατομυρια Ρωσους “μεταναστες” καλους γνωστες της Ελληνικης Παιδειας,να παρουν Ελληνικη Ιθαγενεια,να ιδρυσουν Ρωσοφιλο κομμα και να κυβερνησουν την Ελλαδα!

Προς προβληματισμο και σκεψη!

Τωρα μαθαμε για ενα 9 χρονο μαθητη νεκρο στη ταξη του σχολειου του και ενα 15 χρονο με ανακοπη!

Ο 9 χρονος ειχε λενε καρδιολογικα προβληματα!

Τι καρδιολογικα ειχε? Ηταν ικανο το προβλημα να του κανει ανακοπη?

Και κατω απο ποιες συνθηκες?

Αν δεν φορουσαν μασκες στο σχολειο,υπηρχε περιπτωση να την γλιτωνε?

Η μασκα,δημιουργει υπερκαπνια στους πνευμονες,εστω και μικρη,που σε τετοια μικρα παιδια με γνωστα η’ αγνωστα νοσηματα,να μπορει να προβει θανατηφορα?

Και κατι απ την δικη σας αντζεντα!

98 χρονος με καρκινο τελικου σταδιου,κολαει κορονοιο και πεθαινει και το ανακοινωνεται θυμα απο κορονοιο!

Με την δικαιολογια,οτι αν δεν κολουσε κορονοιο ειχε κι αλλη ζωη να ζησει!

Τωρα,το 9 χρονο αυτο μωρο,με την δικη σας λογικη σκεψη,ειχε ναι μεν καρδιολογικο προβλημα,αν ομως δεν φορουσε μασκα,θα πεθαινε?? Η’ μηπως η μασκα ειναι επιβαρυντικος παραγοντας σε καποιες περιπτωσεις η’ και σε ολες ακομα?

Αυτα εσεις δεν προκειτε να μας να απαντησετε! Εσεις χειροκροτατε 30 χιλιαδες κοσμο εξω απ το Εφετειο και βαζετε μασκες σε 20 μαθητες σε μια ταξη,να πνιξτε τα παιδια του κοσμου!!

Αυτα οταν ερθει η ωρα,τοτε θα τα δουμε!

Θυμαστε παλια,που λεγαν οι πατεραδες μας,εγω βλεπω ΑΝΤ1 Κυριακου που ειναι ΝΔ,ο αλλος,βλεπω ΜΕGA Μπομπολα που ειναι ΠΑΣΟΚ…κοκ!

Και οι ειδησεις σε ολα τα καναλια στις 8:00 το βραδυ και κονταροχτυπιονταν!

Τωρα αν παρατειρησετε,δεν τους νοιαζει να αλληλοχτυπηθουν στη τηλεθεαση,το μονο που τους νοιαζει ειναι μια συνεχης στην μερα ασταματητη πλυση εγκεφαλου!

Το ενα καναλι ειδησεις στις 4:30,το αλλο καναλι στις 6:00,το αλλο καναλι στις 7:00,το αλλο καναλι στις 8:00,μια συνεχης πλυση εγκεφαλου,με ιδια ακριβως θεματολογια και πολλες φορες,αν οχι ολες και με ιδια σειρα παρουσιασης! Λες και εχουν ολα τα καναλια τον ιδιο Αρχισυντακτη! Τον ιδιο εχουν δηλαδη,κατα Ευαγγελατου ομολογια,τα υπουργεια τους δινουν τα θεματα και μετα αν τα πουν καλα,ακολουθουν τα επιδοματα!!

Και ενα τελευταιο,μια δηλωση του Ερντογαν χθες,”Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ,ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”!

Αυτη η Νεα Εποχη δεν εχει καμια σχεση με την νεα εποχη που ονειρευοντε οι νεοταξιτες!

Αυτη η Νεα Εποχη,θα ειναι μια Εποχη που ο  Ι.Χ.Θ.Υ.Σ θα κατατροπωσει το σκοτος και θα φερει στο κοσμο την Ειρηνη Του!

Και ο Ερντογαν ειναι στρατολογημενος για αυτο,ειτε λογω της καταφανως υπερμετρης αλαζονιας του,που θα τον οδηγησει σε αποφασεις ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ με οποιο κοστος,ειτε ακομα ακομα και ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ!! 

ΕΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΥΜΩΝ!

Γ.Ν
loading...