Νέος ΚΑΥΓΑΣ Ευαγγελάτου με την μητέρα που οργάνωσε διαδήλωση κατά της μάσκας – Στο τέλος πέταξε τα ακουστικά από τα αυτιά της (vid)

«Δεν είμαστε κίνημα, είμαστε γονείς»
Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα γονείς διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην επιβολή μέτρων προστασίας και πρόνοιας στα σχολεία, καλώντας σε συγκέντρωση την Κυριακή (6 Σεπτεμβρίου) στην πλατεία Συντάγματος, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Αθήνας.

«Δεν έχουμε δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά.Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική χολέρα, όχι αυτό που ζούμε τώρα», αναφέρει μιλώντας στην κάμερα του MEGA η διοργανώτρια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κυρία Μαρία Θεοχαρίδου.

«Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά», συμπληρώνει.

«Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας», υπογραμμίζει.

«Αυτή την στιγμή που ακυρώνετε τον κ. Σύψα, τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον κ. Τσιόδρα που βγήκε και μας είπε ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη, πριν από 3 μήνες.

Υπάρχουν οι δηλώσεις. Ο κ. Γεωργιάδης είπε επί λέξει ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη όταν φοράτε από υγιείς. Δεν υπάρχει κανένα κίνημα, είναι μία μαμά και μαζευτήκαμε άλλες 8.000 γονείς, ο αριθμός είναι από την αστυνομία. Είμαστε κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό όχι κατά των εμβολίων», δήλωσε στην εκπομπή LIVE NEWS.

Ενώ ερωτηθείσα για το αν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο, ανέφερε: «Θα κάνουμε αποχή, δεν θα στείλουμε καθόλου τα παιδιά στο σχολείο».

Στο τέλος και λίγο πριν κλείσει η συνομιλία, η μητέρα πέταξε εμφανώς εκνευρισμένη τα ακουστικά από τα αυτιά της, αφού πρώτα δήλωσε πως «δεν είμαστε κίνημα (όπως τους αποκαλούν τα ΜΜΕ), αλλά γονείς.

loading...