Δεν είμαστε όλοι Τούρκοι! Έπεσε «δυναμίτης» στην τουρκική τηλεόραση (vid)

 

Την ώρα που ο Ερντογάν ζητά το μισό Αιγαίο…

Δείτε τι ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην τουρκική τηλεόραση! Μεταξύ άλλων Ο Ahmet Uysal, διευθυντής του Κέντρου Μεσανατολικών Σπουδών στην Άγκυρα και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης καταρρίπτει τον μύθο Ερντογάν περί “Τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας” στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ενώ τονίζει πως στην Τουρκία είναι αναμεμειγμένοι και πολλοί έχουν εκτουρκιστεί.

Προερχόμαστε από μία πολυεθνική αυτοκρατορία.

Αυτοί που ήρθαν από τα Βαλκάνια στην Τουρκία δεν ήρθαν ως Τούρκοι αλλά ως πρόσφυγες και ΜΕΤΑ εκτουρκίστηκαν.

Όλοι μας είμαστε αναμεμειγμένοι και μετά εκτουρκίστηκαν, είναι οι παππούδες μας.

Οι περισσότεροι μας έχουμε συγγενείς που όταν ήρθαν δεν ήξεραν την γλώσσα.

Ο ομιλητής ξεχώρισε ξεκάθαρα τους Πομάκους από τους Τούρκους.

Βέβαια απέκρυψε το γεγονός πως, πριν έρθουν οι αυθεντικοί Τούρκοι στην περιοχή, οι οποίοι προέρχονται από την Δυτική Κίνα και ονομάζονται Ουιγούροι έχοντας για έμβλημα την γαλάζια σημαία (βλ. τουρκικό δόγμα «γαλάζιας πατρίδας»), εκεί ζούσαν Έλληνες και άλλοι πληθυσμοί, οι οποίοι εκτουρκίστηκαν και αυτοί.

Μάλιστα, κάποιες κοινές συνήθειες Ελλάδας και Τουρκίας κρατάνε από τα αρχαία χρόνια, χάρη στους εκατομμύρια ελληνογενείς, οι οποίοι υπάρχουν ακόμα στις μέρες μας, απόγονοι των Ιώνων (Γιουνανιστάν), παρά το γεγονός πως μιλούν διαφορετική γλώσσα και πολλοί από αυτούς, ενδεχόμενα, δεν γνωρίζουν (για την ώρα) την ελληνική καταγωγή τους.

Γι’ αυτό μοιάζουν τα χαρακτηριστικά των Ελλαδιτών με εκείνα πολιτών από την Τουρκία.

Τα ελληνικά χαρακτηριστικά «Τούρκων» αναδείχθηκαν, σε κάθε ελληνικό σπίτι, μέσα από τα «τουρκικά σίριαλ», κατά τα οποία πολλοί προφανώς σκέφτηκαν πως οι ηθοποιοί αυτοί θα μπορούσαν να είναι και Έλληνες.

Βγήκε και κάτι καλό από την εξάπλωση των τουρκικών σίριαλ στην Ελλάδα του φραπέ. Αρκεί κάποιος να το αναδείξει.

Και τότε γιατί δεν ζούμε ειρηνικά με τους Τούρκους, όπως προτρέπουν πολλοί;

Γιατί ο στόχος του τουρκικού κράτους δεν είναι η ανάδειξη της αλήθειας σε σχέση με την ελληνικότητα της ιστορίας, η οποία «σκεπάζει» τις δύο σημερινές χώρες, αλλά η επιβολή του ισλαμικού τουρκισμού σε ακόμα περισσότερα εδάφη και φυσικά σε Αιγαίο, Θράκη και Ανατ. Μεσόγειο.

loading...