Αυτά κάνουν με τους «μετανάστες» ΚΑΙ στην Ελλάδα;;; Αποκαλύψεις ΣΟΚ στην Κύπρο (vid)

Για κυκλώματα που εξωθούν αλλοδαπές στην πορνεία αλλά και κυκλώματα που παροτρύνουν αλλοδαπούς από συγκεκριμένη χώρα να αλλάζουν συνεχώς εργασία,
έκανε λόγο στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» ο Ανδρέας Τσαγγαρίδης, τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Εξευρέσεως Εργασίας, με αφορμή την υπόθεση κακοποίησης εργατών στο Πισσούρι από καθηγητή ιδιωτικού Πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε, ένα τέτοιο περιστατικό είναι πρωτοφανές.

Σημείωσε πως για πολλά χρόνια είχε διάφορες συναντήσεις με Υπουργούς και Αρχηγούς Αστυνομίας για διάφορα περιστατικά, ωστόσο όπως κατήγγειλε δεν έγινε ποτέ τίποτα.

Όπως είπε υπάρχουν παράπονα τόσο από τους εργάτες όσο και από τους εργοδότες, με τα περισσότερα να έρχονται από τους δεύτερους καθώς πολλές οικιακές βοηθοί φεύγουν από την εργασία τους για να βρουν δουλειά αλλού με περισσότερα χρήματα.

Υπάρχουν κυκλώματα και από Κύπριους και είχα καταγγείλει στο παρελθόν δύο πρόσωπα τα οποία εξέδιδαν αλλοδαπές και τις μάζευαν σε διαμερίσματα, είπε.

Όταν συναντήθηκα με κάποιο Υπουργό και την επιτροπεία μου του είπα το εξής, «ξέρεις ότι η Κύπρος μετατράπηκε σε ένα πορνείο», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι σε διάφορα κεντρικά σημεία των πόλεων αλλοδαπές εκδίδονται με το αντίτιμο των 10 και 15 ευρώ.

Σε πέντε χωριά με πολλές κτηνοτροφικές μονάδες, συνέχισε, εργοδοτούνται 1500 παράνομοι ενώ τόνισε πως όλοι το γνωρίζουν ωστόσο κανείς δεν τους ενοχλεί.

Στην Κύπρο, τόνισε, έχουμε 8.500 παράνομες οικιακές βοηθούς.

Τώρα, είπε, συγκεκριμένο κύκλωμα στη Λεμεσό που είναι γνωστό σε όλη την Κύπρο, παρασύρει τους πάντες. Όταν ανοίξεις κινητό αλλοδαπών από συγκεκριμένη χώρα θα δεις ότι έχουν σχέση με αυτό και τους παροτρύνουν να φύγουν από την εργασία τους, σημείωσε.

loading...