Oι δημοσκοπήσεις που γίνονται τώρα έχουν έναν σκοπό και τον περνάνε ύπουλα, όπως ψεύτικα είναι και τα αποτελέσματά τους!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟ για να μοιραστεί η Ελλάδα με Τούρκους την περιουσία της!

Tην έκανε η ΚΑΠΑ research; Ας μας δείξουν την μεθοδολογία τους καθώς και πως μάζεψαν τα στοιχεία και ακόμα πιο σοβαρό πως τα κωδικοποίησαν (και το ερωτηματολόγιο τους με τις μεταβλητές που χρησιμοποίησαν). Αν το κάνουν αυτό τότε θα ζητήσω και πως επέλεξαν το δείγμα τους και το υπολογιζόμενο σφάλμα επιλογής δείγματος (χόρια από το γενικό της όλης εργασίας). Στη δημιουργική στατιστική απλά επιλέγουν την απάντηση (το επιθυμητό αποτέλεσμα) και μετά το ερωτηματολόγιο και το δείγμα. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΎΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΌΓΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (data). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΕΙΟ ΩΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ; ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΛΑΡΟΥ;

ΥΠΟΥΛΟΙ…

loading...