O E. MICHAEL JONES ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ COVID, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ…

“Ποια είναι η αλήθεια; Αυτό το ερώτημα είναι που με τρώει καθημερινά. Τι στην διατροφή, τι στην γυμναστική, τι στην κοινωνική μου συνύπαρξη με τους πολίτες γύρω μου… Αναζητώ ανελέητα τον φάρο της αλήθειας…

Το όνομα μου είναι Κώστας, και είμαι απλά ένας νέος άντρας περί τα 30 του, που εδώ και πάνω από πενταετία, αναζητώ λύσεις στα φαινομενικά άλυτα προβλήματα της σύγχρινης κοινωνίας μας. Με αυτήν μου την ιδιότητα και ΜΟΝΟ με αυτήν, αποφάσισα να φέρω στο κανάλι μου κάποια από τα πιο αμφιλεγόμενα ονόματα της κουλτούρας μας, και να μεταφράσω όλς τις συνεντεύξεις, με την πίστη ότι οι Έλληνες θα επιδιώξουμε μια μεγάλη κινητοποίηση για να κερδίσουμε πίσω τα ανθρώπινά δικαιώματά μας. Δικαιώματα δωσμένα από τον Θεό τον ίδιο, όχι από άλλους ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένας από τους πιο καταβεβλημένους αλλά και θαραλλέους λόγιους του 21ου αιώνα, δέχτηκε την πρόσκλησή μου να κάνει την πρώτη του κουβέντα με δύο Έλληνες άντρες. Εμένα, και τον φίλο μου τον Στέλιο, επίσης αναζητητής της αλήθειας. Η τιμή είναι δικιά μας, και στο παρακάτω βίντεο ο Dr. E. Michael Jones μιλά για διάφορα καίρια ζητήματα που καταστρέφουν τον ιστό της ηθικής και της αρμονίας στην κοιωωνία μας. Ο σεξουαλικός εκφυλισμός, το ψέμα της ψυχανάλυσης, και η προπαγάνδα του ιού είναι μόνο λίγα από τα θέματα που ο Dr. Jones ανέφερε στην κουβέντα μας.

Για να διευκολύνω πολλούς συμπολίτες μου, αφιέρωσα 15 ώρες του ελεύθερου χρόνου μου (5 απογεύματα μετά την δουλειά) για να μεταφράσω την κουβέντα. Περιμένω σχόλια επικριτικά, θετικά, και μη. Αρνητικά, και μη.

Άλλωστε, αν όντως αναζητάς την αλήθεια, τι είναι πιο αρνητικό από την παραφύση, την παραλογία, και το χάος για προσωπικό όφελος εις βάρος άλλων ανθρώπων…;

Ελπίζω να ξεκινήσουμε έναν διάλογο για το καλό της πατρίδας μας αλλά και της προσωπικής μας ελευθερίας.”

loading...