Κλοπή μελισσιών στον Άγιο στην Εύβοια: Ο κλέφτης εντοπίστηκε από το Gps

Καραμπινάτη κλοπή μελισσιών είχαμε σήμερα το πρωί 6/9 στην θέση Άγιος στην Εύβοια.
Συγκεκριμένα:
Τις πρωινές ώρες μελισσοκόμος που είχε τα μελίσσια του στην περιοχή Άγιος έλαβε μήνυμα από το Gps που είχε στα μελίσσια του ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ειδοποίησε την Αστυνομία, έφτασαν άνδρες από το Α.Τ Ψαχνών και μαζί πήγαν στο σημείο που έδειχναν οι συντεταγμένες από το Gps.
Εκεί βρήκαν ένα μελισσοκομείο περίπου 100 μελισσιών ενός μελισσοκόμου από την Αιτωλοακαρνανία, και στην άκρη του μελισσοκομείου υπήρχαν 3 μελίσσια τα οποία ο κλέφτης επιθεωρούσε εκείνη την στιγμή.
Αυτά τα τρία μελίσσια ήταν τα κλεμμένα.
Έγινε φασαρία και ο κλέφτης δεν παραδέχονταν ότι τα μελίσσια τα έκλεψε και υποστήριζε ότι είναι δικά του καθώς τα κλεμμένα μελίσσια δεν ήταν πυροσφραγισμένα.
Ο κάτοχος των μελισσιών σε μια όχι και τόσο έξυπνη κίνηση του είπε ότι αν παραδεχτείς ότι τα μελίσσια είναι δικά μου και μου ζητήσεις συγνώμη δεν θα σου κάνω μήνυση.
Τότε ο κλέφτης παραδέχτηκε την πράξη του ζήτησε συγνώμη και ο κάτοχος των μελισσιών πήρε πίσω τα μελίσσια του ενώ οι Αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν και πήραν τα στοιχεία των εμπλεκομένων.
Βέβαια η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ.
Υπάρχει περίπτωση μεγάλος αριθμός από τα μελίσσια του κλέφτη να ήταν κλεμμένα.
Η Αστυνομία έκανε έλεγχο και βρήκε ότι τα υπόλοιπα μελίσσια είχαν την πυροσφραγίδα του κλέφτη πάνω τους.
Είναι σίγουρο όμως ότι σε λίγες ώρες και τα τρία σημερινά κλεμμένα μελίσσια θα τα πυροσφράγιζε ο κλέφτης με τον δικό του κωδικό.

Γι αυτό καλό είναι όποιος έχει πέσει θύμα κλοπής στην Εύβοια, να περάσει από το Α.Τ Ψαχνών και να ζητήσει να δει τα μελίσσια του κλέφτη μήπως εκεί αναγνωρίσει και τα δικά του.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η τεχνολογία πλέον μπορεί να εξαλείψει την μάστιγα της κλοπής των μελισσιών, αλλά και εμείς όταν εντοπίζουμε κλέφτες πρέπει να είμαστε λίγο ποιο σκληροί, ώστε αυτοί τουλάχιστον να πάρουν ένα μάθημα ώστε να μην το ξανακάνουν.

ΠΗΓΗ
https://www.melissocosmos.com/2020/09/klopi-melissiwn-ston-agio-stin-eyvoia-o-kleftis-entopistike-apo-to-gps.html

loading...