GEWKWN:Μην μετράτε τις πράξεις σας με το δικό σας μετρό………

GEWKWN

ΠΡΟΣΕΞΤΕ χωρίς τον ΘΕΟ Πατέρα και χωρίς Τον ΧΡΙΣΤΟ θα είσθε όπως ένα δένδρο μοναχικό και αδύναμο, μέσα στους ανέμους.

Μετράτε τις πράξεις σας με το δικό σας μετρό και λέτε ‘’ έκανα τόσα καλά σήμερα και άλλα τόσα θα κάνω αύριο ‘’ μα ξεχνάτε να δείτε το μέτρο Του Κυρίου , του Πατέρα σας.

Προσευχηθείτε και παρακαλέστε Τον ΘΕΟ, τον Πατέρα μας που είναι υπέρ άνω όλων, που είναι το είναι μας, παρακαλέστε να είσθε δίκαιοι, για να δικαιωθείτε, να μην ξεχνάτε τους ΝΟΜΟΥΣ Του ΘΕΟΥ και να μην τους παραβιάζετε, αλλά να ταυτισθείτε και να γίνετε ένα με αυτούς τους Νόμους.

Τότε μόνον μπορείτε να σκεφτείτε ότι είσθε ηθικοί, γιατί τότε ταυτίζεστε με την δικαιοσύνη Του ΘΕΟΥ και μπορείτε με γαλήνια ψυχή να σκέπτεστε , να εργαζεσθε, να πράττετε δικαίως.

Αυτό δείχνει ότι ο ίδιος Ο Θεός κατοικεί μέσα σου κι’ εσύ πρόσεξε να μην τον διώξεις, προσέξτε τα λόγια σας, προσέξτε τις πράξεις σας, διότι τα λόγια που βγαίνουν από την γλώσσα και δεν κατεβαίνουν από τον νουν και τα βάθη της ψυχής, γίνονται πράξεις αδιόρθωτες και ιδου η αμαρτία.

Τα λόγια όμως της ψυχής, που ρέουν από τον νουν, γίνονται πράξεις ωφέλιμες, καρποφορούν όπως τα φυτά που μεγαλώνουν σε γόνιμο χώμα.

Τι φοβάσθε ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΕΙΠΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Χριστός πεινά και διψά για εσάς , για να μην πεινάσετε και για να τραφείτε με τον Λόγο του Θεού , η ψυχή του ασπάζεται την δική σας ψυχή για να μην νοιώθετε άδειοι και φτωχοί, για να μην ορφανέψετε από Πατέρα, από τον Ουράνιο Πατέρα, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Σε σας όμως απομένει να μη χάσετε αυτά τα πλούτη παιδιά μου………

Όταν οι ουρανοί θα ανοίξουν, μην θορυβηθείτε, μην τρέξετε να κρυφτείτε, διότι τότε θα είναι η ημέρα σας που δικαίως θα είσθε απέναντι στον Ουράνιο Πατέρα και στον Χριστό,

Τότε θα είναι η ημέρα της αλλαγής, της σωτηρίας, της αλήθειας, που όλοι θα δικαιούνται να δικαιωθούν βάση των πράξεων τους και θα μοιραστούν τα τάλαντα, διότι ο Ουράνιος Πατέρας είναι πάντα ο μόνος Δίκαιος που με δικαιοσύνη και νηφαλιότητα έφτιαξε το βασίλειο της γης και όλα όσα ζουν επάνω σ’ αυτήν, που εσείς κατοικείτε !

Έδωσε το δικαίωμα να ζουν αρμονικά η ημέρα με τη νύχτα, ο ήλιος με την σελήνη, η γη με τα δάση και τα δάση με τα φυτά, τα φυτά με το νερό, το νερό με τα ζωντανά και εσείς οι άνθρωποι να ζήσετε αρμονικά με όλα τα παραπάνω.

Όλα αυτά, μόνο με ένα πράγμα συγκρατιούνται, με την αγάπη και τον σεβασμό προς τον Θεό και Ουράνιο Πατέρα μας, μα εσείς την χαλάσατε αυτήν την ισορροπία διότι χάσατε την αγάπη και τον σεβασμό, επίσης  χάσατε και την ηθική, γι’ αυτό σας λέω ότι την ώρα που οι ουρανοί θα ανοίξουν, τότε η δικαιοσύνη του Θεού θα λάμψη !!

Προσευχηθείτε, παρακαλέστε να ξανάλθει η αγάπη, προσευχηθείτε στον Θεό με ταπείνωση και στοργή, γιατί στοργικός και δίκαιος είναι ο Ουράνιος Πατέρας , τότε μόνον θα έχετε το δικαίωμα να είσαστε απέναντι του και μπροστά του, καθώς επίσης και στον ΧΡΙΣΤΟ .

Παιδιά μου προετοιμαστείτε, θα έχετε για 40 ημέρες την απόλυτη πείνα και φτώχια, και μετά, σε λιγότερο βαθμό……. αυτά θα συμβούν μετά το κτύπημα των τούρκων………

Να διαβάζετε κάθε βράδυ τους χαιρετισμούς Της Παναγίας μας,

Παιδιά μου Θα περάσετε αρκετές γρατσουνιές που θα κλείνουν από την μια ημέρα στην άλλη…..Βεβαίως θα δείτε και πληγές που θα αιμορραγούν αιώνια.

Θα δείτε μια μεγάλη σύρραξη , όπου και αν είσθε, στην τσάντα σας, η μέσα στην τσέπη σας, εκτός από το προσευχητάριο που σας έχω πει να έχετε εικόνες μαζί σας, Του ΧΡΙΣΤΟΥ, Της Παναγίας και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ !  Όλα αυτά θα είναι για την προστασία εκείνων των ημερών.

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ.

όταν λέω βούλεται τι εννοώ;    Εννοώ ότι όταν η θέληση του ανθρώπου συμπίπτει με την θέληση του Θεού, τότε όλα γίνονται καλά………Όταν όμως κάνετε τα δικά σας, με την δική σας βούληση μόνον, τότε γίνεται το κακόν!

Παιδιά μου, Θα μένετε άφωνοι κάθε ημέρα, γονατίστε με την ψυχή σας, κάντε τον σταυρόν σας, την προσευχή σας, ανελλιπώς………………………….

loading...