Ο DR. LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR:«ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΝΕ»

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»






ΒΙΝΤΕΟ

Μontagnier για κορωνοϊό: Οι επιστήμονες πληρώνονται για να πουν ό,τι λένε, διαφορετικά χάνουν τη θέση τους! Φοβούνται ότι θα χάσουν
την καριέρα τους αν αποκαλύψουν την αλήθεια!

Ο LucAntoineMontagnier είναι Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008) για ανακάλυψη του ιού της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (HIV) ενώ επί χρόνια ήταν ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία! Το τμήμα της παρακάτω συνέντευξης του σχετικής με το τρέχον ζήτημα του κορωναϊού είναι παραπάνω από αποκαλυπτικό!

Καθηγητή LucMontagnier, ως κάτοχε του βραβείου Νόμπελ στην Ιατρική, τί νομίζετε για την κατάσταση του πλανήτη μας σήμερα που καλύπτεται με μάσκα;

Ακούστε, υπάρχουν δύο πιθανές απόψεις: η αισιόδοξη και η απαισιόδοξη άποψη. Η απαισιόδοξη άποψη είναι ότι θα έχουμε καταστροφή φθάνοντας στο τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού σε μερικές γενιές. Ελπίζω να μη φθάσουμε εκεί.

Γιατί και πώς πάμε προς τα εκεί;

Γιατί ο σημερινός πολιτισμός έχει χάσει τις αξίες του,καθώς κυριαρχείται από το χρήμα και η ζωή ολόκληρη έχει συνδεθεί από την οικονομία. Oι νέοι αναρωτιούνται τι κάνουν σε αυτό το απίστευτο κάτεργο.

Ορίστε, λοιπόν, η κακή κατάσταση, κάτι συμβαίνει. Περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις πόλεις, μέσα στο τσιμέντο.

Για ένα νεαρό άτομο, πιστεύω, είναι τρελό: δεν βλέπει πλέον τα ζώα, τα δέντρα, δεν βλέπει τίποτα και δεν ρωτάει «γιατί υπάρχω;» και εκπλήσσομαι. Είναι ένας τρελός κόσμος.

Δηλαδή, η επιστήμη δίνει αλήθειες που δεν πιστεύουμε πλέον σε αυτές, αλλάζουμε την αλήθεια σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας.

Το γαλλικό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε ένα φάρμακο που φαίνεται να δρα πάνω σε αυτόν τον διάσημο ιό για τον οποίο μιλούσαμε νωρίτερα.

Είναι απολύτως παράλογο, εκπληκτικό και παρόλο που τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αναιρέσει την άποψη για το φάρμακο, το υπουργείο συνεχίζει και δεν το παρέχει. Γιατί κυβερνάει τότε;

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...