Και απ την άλλη,οι Κύπριοι αδελφοί μας,όταν γεννιούνται πρώτα,DAD και MAM λένε και μετά με δυσκολία και αξαντ αγγλικό,μαμι και μπαμπι!

Αυτη τελικα η φονικη ΠΑΝΔΗΜΙΑ,που εκτος απο οικονομιες,επιχειρησεις,προσωπικες ελευθεριες…καταπινει και ανθρωπινες ζωες,ειχα την απορεια,ποσο θα αυξηθουν οι θανατοι στην Ελλαδα και παγκοσμιως σε σχεση με τους θανατους το 2019?
Βγαινει σημερα λοιπον η εφημεριδα Ο ΛΟΓΟΣ στο πρωτοσελιδο και γραφει,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1,57% ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019!!
Το πρωτο 6μηνο που ντεμεκ ειχαμε εξαρση της Πανδημιας-Επιδημιας-Ενδημιας-Συναχουλι!!
Τι σκατα συμβαινει!!
Οταν μιλαμε για ΠΑΝΔΗΜΙΑ και τρομοκρατουμε τον κοσμο,τον Τουρισμο,που οι Αγγλοι και Ολλανδοι μας κουνανε μαντηλι,θα περιμενε κανεις τουλαχιατον,μια αυξηση των θανατων,αν οχι σε επιπεδο Πανδημιας,τουλαχιατον σε επιπεδο Μαλακιας,για τα προσχηματα!!
Η Αγγλοι φιλοι μας,μας γυριζουν πλατη και φευγουν απ την Ελλαδα!
Και απ την αλλοι,οι Κυπριοι αδελφοι μας,οταν γενιουντε πρωτα,DAD και MAM λενε και μετα με δυσκολια και αξαντ αγγλικο,μαμι και μπαμπι! Εκτος τουτου,τρεχουν οι περισοτεροι Κυπριοι στα Λοντρα να εργασθουν και να βγαλουν Αγγλικη υπηκοοτητα! Δεν την θελουν την ψωροκωστενα,απαξιουν! Θελουν τα σμοκιν και απ απο κατω στριγκακι ροζ!
Και θα παω να πολεμησω εγω ο Καλαμαρας,οπως μας λενε,για τους Κυπριους “αδελφους”!! Τι λετε ρε!!!
Να πανε οι λορδοι φιλοι τους με τα στριγκ,να στηθουν απεναντι απ τον Τουρκο!!
Που θα νοιαστω εγω για την Κυπρο!!
Να πανε στους Αγγλους,που με εκεινους κανουν τις δουλειες,που το Λονδινο ειναι το ονειρο καθε Κυπριου,να βρουνε στηριξη,αγαπη και προδερμ!
Εμεις οι Ελληνες ειμαστε κακοι προδοτες που φταιμε για την διχοτομηση του 1974!
Να πανε στα Λοντρα λοιπον,να βρουν αγαπη!

Γ.Ν

loading...