ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ

Ως Νέος Πούτιν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα ενώπιον του ελληνικού λαού για τον ίδιο και την οικογένειά του καθώς και την προθυμία εμβολιασμού της για τον Covid -19.

Η ελαττωματική μεταπολιτευτική δημοκρατία μας είναι γνωστή σε όλους ημεδαπούς και αλλοδαπούς και καταγεγραμμένη. Ένα έκτρωμα όπου το διεθνές οργανωμένο έγκλημα ορίζει τις τύχες της στον παγκόσμιο ιστό.

Η μοίρα της Ελλάδας ως αποικία ανάμεσα σε δυσβάσταχτο χρέος και ύφεση λαιμητόμο αποτελεί το μεδούλι μίας κάστας αχόρταγων ντόπιων λαφυραγωγών.

Τον πόνο του κ. Μητσοτάκη για την Εθνική Άμυνα την επιστρέφουμε μέσα στην αγωνία του να μην προκριθούν αεροπλάνα ανώτερης γενιάς και γείρει το ισοζύγιο απέναντι στο σύνεργο κράτος της Τουρκίας, να μην γεμίσουν τα στρατόπεδα που στο παρελθόν αντί για 600 είχαν 60 στρατιώτες και οι ανθέλληνες διαλαλούσαν την ετοιμότητα του Έθνους, να μην ανασάνει η οικονομία της Ελλάδας που περιτριγυρίζεται από Συμμάχους που δεν πολεμούν ποτέ μεταξύ τους και απαλλαχθεί από αχρείαστους και δυσβάσταχτους εξοπλισμούς στην επόμενη δεκαετία. Ευτυχώς, κύριε Μητσοτάκη, που δεν χρειάζεται αύξηση θητείας και τα πεδία βολής της Μυτιλήνης μετατρέπονται σε καταυλισμούς παρανόμων γιατί δεν υπήρχαν άλλα οικόπεδα.

Η Ελληνική Δημοκρατία χρειάζεται μόνο ένα πράγμα, κύριε Μητσοτάκη. Να μην δολοφονεί όποιον διαφωνεί μαζί της και έναν Πρωθυπουργό που θα την αφήσει ξανά να πετάξει ψηλά εκεί που βρίσκονται οι αετοί της ιστορίας.

Καλή σχολική χρονιά με νέους και νέες χωρίς μάσκες στην ψυχή τους, για ένα διαφορετικό παρόν, μία αληθινή Ελλάδα…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ



loading...