Δρούσε αυτοβούλως ο υπάλληλος του Δήμου Αμαρουσίου;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]
www.egerssi.gr

Έσκασε σαν βόμβα στο Μαρούσι, ότι οδηγός του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα επάνω του, τα οποία ήταν προϊόν υποσχέσεων για διορισμούς στο Δημόσιο, λόγω των υψηλών πολιτικών γνωριμιών του!

Την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή την υπόθεση που αφορά σε μόνιμο δημοτικό υπάλληλό του, που φέρεται να έχει διαπράξει απάτη, ανακοινώνει πως αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων. Διευκρινίζεται πως ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του οδηγού και στο πλαίσιο των καθηκόντων του μεταξύ άλλων εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου, όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα.

Με την ευκαιρία επισημαίνεται πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με την νομιμότητα»!

Ωστόσο το δικό μας ρεπορτάζ λέγει, ότι ο εν λόγω υπάλληλος του Δήμου Αμαρουσίου δεν είχε προσληφθεί επί διοικήσεως Αμπατζόγλου, αλλά επί της προηγούμενης διοικήσεως και πως επίσης λέγεται, ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημάρχου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δεν έχει γίνει καμιά πρόσληψη στο Δήμο Αμαρουσίου!

Αυτά ακούγονται στο Μαρούσι κι άρα, αν πράγματι είναι έτι, τότε η δικαιοσύνη δεν πρέπει να αποδείξει μόνο, ότι πράγματι ο υπάλληλος του Δήμου χρηματίστηκε για να κάνει ρουσφέτι ή ρουσφέτια (λέτε το συγκεκριμένο περιστατικό να ήταν το πρώτο και το τελευταίο;), αλλά να προσπαθήσει να αποκαλύψει αν υπήρχαν “συντονιστές του έργου” του υπαλλήλου του Δήμου! Κι αν υπήρχαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά και που “διοχετεύονταν” στο Δημόσιο οι οικείοι που τα έσκαγαν χοντρά;

loading...