Translate the article and read it to your Language

Ο στρατός των ΗΠΑ ελευθερώνει παιδάκια που φυλακίζουν και βασανίζουν σε υπόγειες βάσεις
Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Εδώ και αρκετούς μήνες οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ απελευθερώνουν παιδάκια τα οποία είναι τυραννισμένα και φυλακισμένα σε υπόγειες μυστικές Βάσεις οι οποίες είναι γνωστές ως DUMBs. “Deep Underground Military Bases”, δηλαδή «Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις σε μεγάλο βάθος». Παιδάκια τα οποία φυλακίζουν βασανίζοντάς τα για ποικίλους λόγους, χρησιμοποιούνται για απίστευτα πειράματα, κακοποιούνται σεξουαλικώς, χρησιμοποιούνται σε σατανικές τελετές, δολοφονούνται, τα τραυματίζουν για να τους πάρουν το αίμα που χρειάζεται η ελίτ, αντιγράφουν τις συχνότητες του εγκεφάλου τους την στιγμή του μαρτυρίου τους, κλπ.

Το όλο θέμα αναμένεται να λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, αλλά προς το παρόν λίγες πληροφορίες δημοσιεύονται στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα, πολλά δημοσιογρα-φίδια περισσότερο δημιουργούν τρόπο σκέψεως στους πολίτες γι αυτό που μας ετοιμάζουν, παρά ενημερώνουν. Αυτήν την στιγμή μαίνονται σκληρές μάχες σε επίπεδο ελιτιστών, παγκοσμιοποιητών, κλπ. Οι φαινομενικά εξουσιάζοντες τον πλανήτη όπως π.χ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Γκέιτς, Μπέζος, κ.α. έχουν μετατοπίσει προς άλλες κατευθύνσεις τις ενέργειές τους επειδή προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται και έχουν τόσες αποστασίες. Μέχρι και ο Γκέιτς είπε ότι το εμβόλιο τελικά δεν θα έχει τσιπάκι. Έχουν πρόβλημα.

Ο Τράμπ από την άλλη, συγκεντρώνει στοιχεία τα οποία κάνουν τους ελιτίστες ν’ ανησυχούν. Ανησυχούν διότι διαρρέουν πολλά μυστικά, αλλά ανησυχούν κυρίως επειδή κάποιοι που δεν ανήκουν σ’ αυτούς γίνονται κάτοχοι τέτοιων μυστικών που με την δημοσιοποίησή τους μπορούν να τινάξουν την επί ετών κατασκευασμένη δομή της εξουσίας τους στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα ή θα έχουμε θανάτους πολιτικών ηγετών, ή μεγάλο πόλεμο, ή πλανητικό συγκλονισμό που κανείς δεν γνωρίζει τι θα είναι λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές τους δυνατότητες και τεχνολογίες.

Κατά τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο έχουν ελευθερωθεί, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, λίγο λιγότερα από 100.000 παιδάκια. Παιδιά τα οποία τα είχαν φυλακισμένα σε υπόγειες στοές και τα μεταχειριζόντουσαν τοιουτοτρόπως ώστε είναι αδύνατο να το συλλάβει ο απλός άνθρωπος, και ειδικά αυτός ο άνθρωπος που σπαταλά τον αναπλήρωτο χρόνο του σε υψηλές αναζητήσεις επιπέδου big brother. Ο αριθμός 100.000 φαντάζει τεράστιος, αλλά είναι πολύ μικρός σε σχέση με τα 460.000 παιδιά που εξαφανίζονται κάθε χρόνο

ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ και άλλα 100.000 που εξαφανίζονται ΜΟΝΟ στην Γερμανία, ανά έτος. Περισσότερα από 1.000.000 παιδιά εξαφανίζονται, είναι όμως αδύνατο να εκτιμηθούν από το Παγκόσμιο Κέντρο Εξαφανισμένων παιδιών, πόσα παιδιά τελικά χάνονται σε ολόκληρο τον κόσμο ανά έτος. Οπότε ο αριθμός 100.000 των παιδιών που ελευθερώθηκαν είναι συγκριτικά μικρός.

Ο Τραμπ, ο οποίος σημειωτέον είναι ένας Πρόεδρος που δεν έχει κάνει κανέναν πόλεμο εν αντιθέσει με τους προκατόχους του, έχει ιδρύσει μια ειδική στρατιωτική Μονάδα στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ, την οποία καθοδηγεί ο ίδιος προσωπικά, και η οποία ονομάζεται “Pedophile”. Αυτή η ομάδα έχει αναλάβει την απελευθέρωση των παιδιών από τις υπόγειες μυστικές σήραγγες, βάσεις, πόλεις, ή όπως αλλιώς τις ονομάζουν. Οι υπόγειες σήραγγες είχαν κατασκευασθεί και χρησιμοποιούνται από διάφορες πανίσχυρες μυστικές οργανώσεις οι οποίες είναι γνωστές ως “Cabal” ή “Deep State”, δηλαδή «Βαθύ Κράτος». Η λέξη «βαθύ» αρμόζει τόσο κυριολεκτικώς όσο και μεταφορικώς.

Σ’ αυτές τις υπόγειες σήραγγες-φυλακές γίνεται ο τραυματισμός των παιδιών. Αυτό έχει εξήγηση. Οι παγκόσμιοι ελιτίστες και διάφοροι αστέρες του Χόλυγουντ έχουν αφιερωθεί στον Σατανά. Γνωστό. Αυτοί πραγματοποιούν μακάβριες τελετές και πίνουν το αίμα τραυματισμένου παιδιού, το οποίο είναι γνωστό ως Adrenachrome, και το οποίο, όπως έχει διαρρεύσει, εμποδίζει την γήρανση χαρίζοντας μακροζωία.

Από τον Απρίλιο του 2019 έχουν ξεκινήσει οι επιχειρήσεις απελευθέρωσης παιδιών που ήταν και είναι σε υπόγειες βάσεις ή σήραγγες οι οποίες υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Τέτοιες βάσεις έχουν εντοπισθεί σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ και οι οποίες επικοινωνούν υπογείως. Στην Νέα Υόρκη βρέθηκαν κάτω από το Central Park ή κάτω από το κτήριο του Ιδρύματος Κλίντον Clinton Foundation στο λιμάνι της Νέας Υόρκης.Έχουν βρεθεί επίσης σε Καναδά, Ευρώπη όπως σε Χάγη, Βατικανό, Βενετία, Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας, Νότια Αμερική, Μέση ανατολή όπως π.χ. στον Λίβανο που όπως θα δούμε παρακάτω σύμφωνα με δήλωση ειδικού, δεν ήταν άσχετη η έκρηξη στην Βηρυτό.

Στις 16 Οκτωβρίου 2019, 2.100 παιδιά βρέθηκαν σε υπόγειες σήραγγες στην περιοχή China Lake της Καλιφόρνια και διασώθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ. Τα παιδιά και οι έφηβοι που βρέθηκαν εκεί είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά, άλλα ήταν τραυματισμένα, βρέθηκαν πολλές έγκυες ανήλικες, παραμορφωμένα μωρά, παιδιά κλεισμένα σε κλουβιά, κλπ.Ο Δρ Charles Ward ο οποίος μπήκε σε σήραγγες και είδε πολλά νεκρά ή κακοποιημένα παιδιά ανέφερε ότι γίνονταν μέχρι και πειράματα στο DNA περιγράφοντας οικτρές καταστάσεις. Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο χρόνος διάσωσης των παιδιών ήταν πολύ περισσότερος από όσον υπολόγιζαν διότι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι σήραγγες ήταν τόσο μεγάλες. Στον δε Λίβανο κατέρρευσαν σήραγγες κάτω από ένα κτήριο που εξερράγη εκεί στις οποίες έχει πάει ο ίδιος, ήταν 200 μέτρα κάτω από την γη, με πλάτος 10-13 μέτρα στις οποίες εκτός από τα παιδιά υπήρχε χρυσός, μετρητά και τιμαλφή.

Ο Δρ Ward έχει πει επίσης ότι με τις φυσικές καταστροφές π.χ. τυφώνας Katrina αποτελούν ευκαιρίες και εξαφανίζουν πολλά άτομα, καθώς και ότι τον Μάρτιο του 2020 είχε συλληφθεί ο Πάπας, (τι έγινε μετά δεν μας λέει) και ότι 650 αεροπλάνα μετέφεραν θησαυρούς του Βατικανού στο Fort Knox. Εδώ να προσθέσω εμβόλιμα ότι αυτός ίσως είναι και ο λόγος, σύμφωνα με υπάρχουσα προφητεία, ότι προβλέπεται η ισοπέδωση του Βατικανού στο πόλεμο που ετοιμάζουν. Θα μας πουν ότι οι θησαυροί του κατεστράφησαν.

Ένας αμερικανός στρατιώτης που συμμετείχε σε επιχείρηση απελευθέρωσης-διάσωσης 3.000 παιδιών στις 4 Ιουλίου 2019 στην China Lake της Καλιφόρνια είχε αναφέρει ότι βρέθηκαν κακοποιημένα παιδιά περισσότερο από κάθε φαντασία και πολλά απ’ αυτά δεν είχαν δει ποτέ το φως του ηλίου στην ζωή τους!Ένας άλλος στρατιώτης ανέφερε ότι βρήκαν υπόγειες βάσεις με παιδιά κάτω από το Μουσείο Getty, ο δε σεισμός στην Γιούτα (Utah), στις 18 Μαρτίου 2020, ήταν για να καταστρέψουν υπόγεια Βάση κάτω από την Dugway Utah Germ Warfare. Ο Charlie Freak από την Αυστραλία ανέφερε ότι ειδικές δυνάμεις Αυστραλία βρήκαν πλέγμα σηράγγων κάτω από άλλες σήραγγες που διατρέχουν όλη την Αυστραλία ξεκινώντας από το Σύδνεϋ.

Πολλά επίσης παιδιά κλέβονται κατά την διάρκεια των πολέμων π.χ. Αφγανιστάν, Συρία και ουδείς γνωρίζει τον αριθμό των κλαπέντων – εξαφανισθέντων παιδιών, που σ’ αυτό «βοηθάνε» και κάποιοι Οργανισμοί.

Πάμε να δούμε το κόστος όλων αυτών των εγκαταστάσεων. Όλα αυτά τα έργα στοίχησαν τρισεκατομμύρια δολάρια που προήλθαν από τους φορολογουμένους μέσω του συστήματος IRS/Federal Reserve που ανήκει στην Cabal. «Ανώνυμη εσωτερική πηγή» είπε ότι «αυτά τα τρισεκατομμύρια ήταν αυτά που έλειπαν από τα κτήρια που γκρεμίσθηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου».

Αυτά συμβαίνουν στις μέρες μας, και τέτοιου είδους γεγονότα, όταν ευρίσκονται εν εξελίξει, προμηνύουν ένα μέλλον συγκρούσεων. Οι σκοτεινοί υπηρέτες του Σατανά έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα πάντα και κυρίως το καλύτερο δημιούργημα του

Θεού, το άνθρωπο. Αυτό το επιδιώκουν διότι θέλουν να καταστρέψουν το «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση». Και όπως πάντα, βρίσκουν τον τρόπο να μας πληροφορήσουν για τις πράξεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα γλυπτό «έργο τέχνης» στην Νέα Υόρκη σύμφωνα με το οποίο ένας ερπετοειδής, με κεφάλι κροκοδείλου, σακάκι και ανθρώπινα χέρια, τραβάει ένα παιδάκι στον υπόνομο.Ο πλανήτης σατανοκρατείται με κυριότερα θύματα κάποια παιδάκια, τα οποία έτσι αθώα και άκακα όπως είναι, στα χέρια κάποιων «φιλανθρώπων» υφίστανται τα πάντα τα δεινά ώστε η ελίτ του υλισμού να μπορέσει ικανοποιήσει τον Σατανά τους κερδίζοντας την αθανασία, όπως πιστεύουν, και να φέρει τον βασιλιά τους. Κάποια παιδάκια αυτήν την στιγμή είναι χωρίς την θέλησή τους η «καύσιμη ύλη» ώστε να παραχθεί η απαιτουμένη ενέργεια ώστε να οδηγηθεί ο πλανήτης στο απόλυτο κακό.

Εμείς ελπίζουμε να βγει κάτι καλό ώστε να οδηγηθεί ο πλανήτης στην ευημερία και στην ευποιία διότι πολύ μαυρίλα και αρνητική ενέργεια έχει συσσωρευθεί και αλλοίμονό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :