Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ – Εθνική προδοσία η αποστρατικοποίηση των νησιών μας…

Κόκκινος συναγερμός: Η Στρατιά του Αιγαίου και η απαίτηση της Άγκυρας για  αποστρατικοποίηση ακριτικών νησιών - Οι εμπρηστικές «κραυγές» της Τουρκίας  και η απάντηση της Αθήνας

Ο φίλος του εχθρού μου είναι δυο φορές εχθρός μου. Έτσι λέγει ο θυμόσοφος λαός μας. Και αντιλαμβάνεστε όλοι, πως εννοώ την “εταίρο” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γερμανία. Την φιλότουρκη διαχρονικά Γερμανία, η οποία πλέον δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, επιζητώντας στο τρέχον δεύτερο εξάμηνο του 2020 που ασκεί την προεδρία της ΕΕ να ολοκληρώσει τον διαμελισμό της Ελλάδος προς όφελος της Τουρκίας.

Υποκινώντας διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας και συντασσόμενη απολύτως με τα θέλω του ισλαμοφασίστα Ερντογάν!

Τελευταίο κατόρθωμά της, η επιθυμία της Άγκελα Μέρκελ για αποστρατικοποίηση των νησιών μας με ταυτόχρονη – τάχατες – αποχώρηση της τουρκικής “Στρατιάς του Αιγαίου”, που συγκροτήθηκε (130 χιλιάδες στρατός) τον Ιούλιο του 1975 με έδρα την Σμύρνη!

Ωστόσο, θα πρέπει εμείς να θυμίσουμε ότι στη συνθήκη της Λωζάννης (1923) αναφέρεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας του Ανατολικού Αιγαίου και τα οποία εξοπλίστηκαν με στρατό μας από το 1975 με την απειλή της δημιουργηθείσας “Στρατιάς του Αιγαίου”! Όμως τα Δωδεκάνησα εντάσσονται στη Συνθήκη των Παρισίων του 1947, όπου δεν τα αγγίζει ζήτημα “αποστρατικοποίησης” και βεβαίως είναι ξεκάθαρο πως το Καστελλόριζο ανήκει στα Δωδεκάνησα (άρθρο 14, εδάφιο 1)!

Στο ίδιο πλαίσιο “προπετάσματος καπνού” για αποστρατικοποίηση των νησιών μας εντάσσεται και το προ ολίγων ημερών περιστατικό της παρενόχλησης του ΕΓ/ΟΓ Blue Star ανάμεσα στη Σύμη και την Ρόδο, όπως μας ενημέρωσε πολύ καλά ενημερωμένη πηγή μας!

Έτσι, καθήκον της κάθε ελληνικής κυβερνήσεως είναι η περαιτέρω ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας και των Σωμάτων Ασφαλείας στα νησιά μας.

Άλλωστε το παρελθόν πρέπει να μας διδάσκει, όταν με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας “Μενέλαος” από την Κύπρο το 1967, η Κύπρος έμεινε απροστάτευτη και οδήγησε στην στρατιωτική εισβολή των βάρβαρων της Άγκυρας το 1974!

Γι΄ αυτό, μια αποστρατικοποίηση των νησιών μας σε βάθος χρόνου, θα σημάνει τουρκική επίθεση και τα νησιά του Αιγαίου μας θα παραδοθούν έρμαια στις αρπαχτικές τουρκικές διαθέσεις.

Αλλά ταυτόχρονα με την στρατιωτική ενίσχυση των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, θα πρέπει να αποχωρήσουν κι όλοι οι παράνομοι μετανάστες από αυτά, όπου στα Hot Spot όπου “φιλοξενούνται” επωάζονται θύλακες του Ρ. Τ. Ερντογάν, αναμένοντας το πρόσταγμα του Τούρκου Σουλτάνου για να διευκολύνουν την εισβολή των βαρβάρων της Ασίας στα νησιά μας!

Πιστεύουμε ότι γεγονότα σαν αυτά στο Τυμπάκι της Κρήτης, στη Μόρια της Λέσβου και στη Σάμο, δεν μπορεί παρά να έχουν ανησυχήσει την ελληνική κυβέρνηση!

Γιατί κύριοι της κυβέρνησης, η όποια σκέψη αποστρατικοποίησης των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, θα σημάνει μεσοπρόθεσμα τον αφανισμό της Ελλάδος, αφού το Αιγαίο μας είναι κοιτίδα του απανταχού ελληνισμού! Μερική ή ολική αποστρατικοποίηση των νησιών μας, θα είναι εθνική προδοσία για όποια ελληνική κυβέρνηση διανοηθεί και να το σκεφτεί ακόμη! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, να θυμίσουμε πως έχουν γνώση οι φύλακες!!

Να μην ξεχνά ο Πρόεδρος Μακρόν…

Η Γαλλία πολλές φορές έγινε στόχος τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους, που προστατεύονται και ενδεχομένως εκπαιδεύονται από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν.

Εκ των κορυφαίων όμως αποτρόπαιων πράξεών τους, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν η Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, όπου στο κέντρο διασκέδασης Μπατακλάν συντελέστηκε η απόλυτη φρίκη. Όπου τα θύματα αυτής της “μαύρης Παρασκευής” για την Γαλλία, ξεσήκωσαν την οργή της παγκόσμιας κοινότητας που κατήγγειλε την κτηνωδία των τρομοκρατών μακελάρηδων του Ισλαμικού Κράτους.

Αλλά και η πυρπόληση του εμβληματικού καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων, ενός Ναού 855 ετών, του αρχιτεκτονικού γαλλικού κοσμήματος, παγκόσμιου μνημείου του Χριστιανισμού! Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco! Όπως και η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, που βεβήλωσε ο ισλαμοφασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν!

Αφού οι βίοι είναι παράλληλοι του Τούρκου Σουλτάνου και του Ισλαμικού Κράτους!

Πιστεύουμε πως όλα αυτά που έχει υποστεί η Γαλλία από τους οπαδούς του Ερντογάν, δεν τα ξεχνά ποτέ ο σημερινός Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και θα ηγηθεί – κόντρα στην άρνηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου – την 1-2 Οκτωβρίου στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, της επιβολής αυστηρών οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας!

Πώς δεν ξεχνά, ότι η Τουρκία δεν καταλαβαίνει από λόγια παρά μόνο από πράξεις! Πως δεν θα σκιαχτεί από τις προειδοποιητικές “βολές” του Τούρκου Σουλτάνου μετά το τηλεφώνημα που είχε μαζί του! Προειδοποιητικές “βολές” που ακολούθησαν αυτής της τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπως το άγνωστο τηλεφώνημα περί βόμβας στον Πύργο του Άιφελ στην Γαλλική Πρωτεύουσα.

Και όπως η επίθεση αγνώστου που διέφυγε, κατά πολιτών στο Παρίσι με ματσέτα (με πολλούς τραυματίες, εκ των οποίων τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση) κοντά στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Σαρλί Εμπντό!

Του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo, που το 2015 δυο τζιχαντιστές εισέβαλαν στα γραφεία του και δολοφόνησαν τον εκδότη του περιοδικού και σκιτσογράφους του, επειδή είχαν ενοχληθεί από την ελεύθερη έκφραση δημοσιεύματος, που δεν αντέχουν τα “παιδιά” του Ερντογάν, του Μακελάρη της Συρίας, της Λιβύης και του Ιράκ!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Μια στιγμή βγαλμένη από γαλλική κωμωδία, απ’ αυτές που σε κάνουν να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια, διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο Καστελλόριζου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbreak.gr, η Λίνα Μενδώνη – συνοδευόμενη όπως πάντα από τη Σύμβουλό της Άννα Παναγιωταρέα – προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Καστελλόριζου, προκειμένου να παραστεί στο ρεσιτάλ “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” που διοργάνωσε η Λυρική Σκηνή για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενενήντα πέντε χρόνων από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Εκείνη την ώρα, όμως, έφτασε στο αεροδρόμιο και ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ συμμετείχε στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με θέμα “Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο: Νομικά ζητήματα και προκλήσεις”, από την οποία απουσίαζαν κυβερνητικά στελέχη.

Κάποιος, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ του newsbreak.gr, ενημέρωσε τις δύο κύριες ότι λίγο πιο πίσω ερχόταν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αυτό που ακολούθησε, το βλέπουμε μόνο σε κωμωδίες. Οι δύο κύριες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο με σκοπό να φύγουν γρήγορα για να μην συναντηθούν με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προφανώς έτρεμαν μην και βγουν καμιά φωτογραφία μαζί του και γίνει έξαλλος ο Μητσοτάκης.

Στη βιασύνη τους λοιπόν να αποφύγουν την συνάντηση με τον Παυλόπουλο, ξέχασαν να κλείσουν το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου! Με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και να ακολουθήσει πραγματικά πάρτι από τους παρευρισκόμενους (από το https://www.altsantiri.gr/)!

Εμείς να ρωτήσουμε καλόπιστα. Το μένος, η οργή του Πρωθυπουργού εξαντλείται κατά του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και μόνο;;

loading...