Μητσοτάκη για πες στους Ελληνες τι ενοεις εδώ στο βίντεο όταν λες θα πολεμήσω τον νατιβισμό – ΒΙΝΤΕΟ

 Τι θα πει θα πολεμήσω τον νατιβισμό στο κείμενο που διαβάζει στο βίντεο και του έγραψαν από τις λέσχες που τον διόρισαν.

#Νατιβισμός – η πολιτική προστασίας των συμφερόντων των φυσικά γεννημένων (ιθαγενών) ή ήδη εγκατεστημένων έναντι των μεταναστών.

Ήτοι ο Πρωθυπουργός έχει πει θα πολεμήσει τα συμφέροντα των ιθαγενών (Ελλήνων) έναντι των μεταναστών. Το είπε το 2018 και το κάνει αποδεδειγμένα το 2020.

Η Critical Race Theory είναι αυτή που ακολουθούν στην πολιτική τους οι ακροαριστεροί Δημοκρατικοί κυβερνήτες σε Καλιφόρνια, Όρεγκον, Ουάσινγκτον (πολιτεία) και Νέα Υόρκη. Δείτε την ρητορική και τα μέτρα που έχουν πάρει τους τελευταίους 7 μήνες στις πολιτείες τους και συγκρίνετέ τα με την Ελλάδα.

Ο #Τραμπ απαγόρευσε την χρηματοδότηση σεμιναρίων της θεωρίας αυτής (κρατά από εποχή Ομπάμα) σε όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, μιας και είναι αντιπατριωτική, αντεθνική και οδηγεί σε εμφύλιο. Ακόμα και liberals βγήκαν και ζητωκραυγάζουν για την κίνηση αυτή του Τραμπ. Πολλά τα βίντεο στο Youtube.

Στην Critical Race Theory βρίσκουμε τo nativism ως όρο, λέει ένα σωρό πράγματα, όπως το λευκό χρώμα στο δέρμα είναι property, λευκοί είναι από γεννησιμιού τους ρατσιστές και πρέπει να τιμωρούνται καθημερινά.

Πάνω σε αυτή την θεωρία βασίζεται η Μαρξιστική κίνηση του Black Lives Matters με ό,τι έχει επακολουθήσει τόσους μήνες.

Κλείνοντας. Απλή παρατήρηση της ρητορικής και πράξεων του Μητσοτάκη δείχνουν ότι είναι καθαρά ακρο-αριστερές, γι αυτό και ο #Τσίπρας δεν μπορεί να συντάξει μια αντιπολίτευση γιατί κυριολεκτικά ο #Μητσοτάκης είναι ποιο αριστερά του Τσίπρα στις πράξεις του. Μέχρι και το ΚΚΕ είναι πιο δεξιά του Μητσοτάκη πλέον. Η #ΝΔ εκτελεί ακρο-αριστερή πολιτική της οικονομική ισοπέδωσης της μεσαίας τάξης και την ολοκλήρωση της εξόντωσης του ελληνικού έθνους .

loading...