«ΟΧΙ!» ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ Σαμαρά που προκάλεσε ταραχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ηταν αρκετό ένα τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά για να ανακρούσει πρύμναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις συμφωνίες με τη ..”Βόρεια Μακεδονία” ΣΚΟΠΙΑ!…Ένα τηλεφώνημα που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα λέγοντας του ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει κανένα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βόρεια Μακεδονία ΣΚΟΠΙΑ ήταν αρκετό για να στείλουν την όλη διαδικασία στο απώτερο μέλλον.
«Δεν είναι στις επείγουσες προτεραιότητές της κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία πρεμούρα». Μάλιστα, σε ερώτηση κοινοβουλευτικού συντάκτη ο κ. Τασούλας παραδέχθηκε ότι μπορεί να χρειαστούν περισσότεροι από δύο μήνες για να έρθουν προς συζήτηση και ψήφιση οι συμφωνίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση επιδιώκει στην πραγματικότητα η ψηφοφορία να γίνει ηλεκτρονικά έτσι ώστε οι βουλευτές της ΝΔ που θέλουν να τις καταψηφίσουν να μην εκτεθούν στην ονομαστική ψηφοφορία.
Ολα δείχνουν λοιπόν ότι μέσα στον Οκτώβριο η Βουλή θα κλείσει και τότε θα μπει στην ημερήσια διάταξη το θέμα των συμφωνιών. Στα μουλωχτά για να μην το πάρει κανένας χαμπάρι…

eretikos.gr
loading...