Πολύ σωστά. Η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα.

Επίσης, με βάση τους ισχυρισμούς της ίδιας της Τουρκίας, η Τουρκία είναι μία μεγάλη δύναμη, μία εύρωστη οικονομικά χώρα, την οποία αδίκως υποβαθμίζουν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, με δυνατό νόμισμα, και πρόσφατα μάλιστα ανακάλυψε σοβαρά κοιτάσματα αερίου.

Ο σουλτάνος δήλωσε πολλές φορές ότι η Τουρκία επιθυμεί να απλώσει τις φτερούγες της για να προστατεύσει τους απανταχού κατατρεγμένους του Ισλάμ, και πρόσφατα κυβερνητικό στέλεχος τόνισε ότι η Τουρκία επιθυμεί να βοηθήσει τις καταπιεσμένες ισλαμικές χώρες ώστε να απαλλαγούν από τα δεινά του καπιταλισμού.

Ο ίδιος επίσης μας θύμησε ότι η Τουρκία είναι ευγενής χώρα που προήγαγε ιστορικά τη φιλοσοφία τις επιστήμες και τον πολιτισμό.
ΠΟΥ θα βρουν καλύτερα λοιπόν οι πρόσφυγες τους οποίους φιλοξενεί η Τουρκία; Ομόθρησκοι είναι και, με βάση τον παντουρκικό οικουμενισμό που προάγει η Τουρκία, είναι και ομογάλακτοι.

Τέλος, με βάση το γεγονός ότι η Τουρκία είναι όλα τα ανωτέρω, και κυρίως ΑΣΦΑΛΗΣ χώρα, ισχύει το εξής: Οι εισερχόμενοι στα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας είναι όντως ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Όταν όμως αυτοί διασχίζουν την Τουρκία και επιχειρούν να εξέλθουν από τα δυτικά της σύνορα προς τη χώρα μας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ξανά: Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Άλλη μία: Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ταμάμ;

loading...