Δύο πράγματα πρέπει να καταλάβετε για το Ισλάμ καθώς και τις αρχές του πολέμου για το Ισλάμ: Πρώτον είναι ο νόμος Τακίγια, που σημαίνει ψέματα και εξαπάτηση. Σημαίνει δηλ. πως ένας μουσουλμάνος μπορεί να βάλει το χέρι του στο κοράνι και να ορκιστεί πως λέει την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι ψεύδεται, αλλά ξέροντας ότι το κοράνι θα τον συγχωρέσει, γιατί προωθεί το Ισλάμ!! Το δεύτερο που πρέπει να ξέρετε είναι πως η συνθήκη Αλ Χουνταιμπίγια , που είναι μια ισλαμική αρχή του πολέμου και μοντέλο του πώς να εξαπατήσεις τον εχθρό σου, όταν είσαι υποχρεωμένος να υπογράψεις συνθήκη ειρήνης μαζί του. Και βασίζεται σ’ ένα παράδειγμα με τον «προφήτη» Μωάμεθ. Ο Μωάμεθ επιτίθετο στα καραβάνια των κατοίκων της Μέκκας, όταν ζούσε στη Μεδίνα Τους επιτίθετο γιατί έτσι λήστευε τα αγαθά τους και τα σκόρπιζε στους άντρες του κι έτσι τους στρατολογούσε, γιατί έτσι έβγαζε λεφτά. Χωρίς εργασία! Ετσι επιτέθηκε στα καραβάνια των Μεκκανών.

Οταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να τους νικήσει σ’ εκείνο το μέρος, στην πόλη Αλ Χουνταιμπίγια, υπέγραψε συνθήκη ειρήνης 10 ετών μαζί τους. Σας θυμίζει κάτι αυτό;  Που έλεγε  ότι δεν θα τους επιτίθετο ποτέ ξανά, θα είχε ειρήνη μαζί τους και δεν θα κήρυττε πόλεμο ξανά;

Ο Μωάμεθ χρησιμοποίησε τη συνθήκη για δύο χρόνια, για να οργανώσει το στρατό του, να τον δυναμώσει κι όταν κατάλαβε πως ήταν αρκετά δυνατός για να επιτεθεί στον εχθρό του, που δεν το περίμενε καθόλου, γιατί νόμιζε ότι είχε συνθήκη ειρήνης μαζί του, ο Μωάμεθ  επιτέθηκε δύο χρόνια μετά την υπογραφή της συνθήκης, και η Μέκκα έπεσε μέσα σε 24 ώρες.

Κι αυτό έγινε κανόνας του πολέμου στο Ισλάμ. Θα δείτε πώς αυτό εφαρμόζεται, γιατί ό,τι δήποτε κι αν υπογράψετε με το Ιράν, δεν σημαίνει τίποτε γι αυτούς. Να σας δώσω ένα παράδειγμα πώς αυτός ο κανόνας χρησιμοποιήθηκε στην πρόσφατη ιστορία. Ο Γιάσερ Αραφάτ, που δεν ήταν ισλαμιστής αλλά ήταν  μουσουλμάνος, συνάντησε τους ισραηλινούς και υπέγραψε τη συμφωνία του Οσλο το 1993. Θυμάστε τις χειραψίες στον Λευκό Οίκο; Ο Γιάσερ Αραφάτ χρησιμοποίησε τη συμφωνία ειρήνης για να αναγκάσει το Ισραήλ να τον επαναφέρει και να του δώσει την περιοχή του, να εκπαιδεύσει τους αστυνομικούς και να τους εξοπλίσει.

Ο Αραφάτ έσπασε τη συμφωνία του Οσλο οκτώ χρόνια αργότερα –δεν περίμενε καν δέκα-  κήρυξε τη δεύτερη ιντιφάντα το 2.000 κι έγινε κόλαση! Χρησιμοποίησε την ίδια συμφωνία για να εξαπατήσει τον εχθρό και να τον νικήσει.

Αφού ο Αραφάτ υπέγραψε τη συνθήκη του Οσλο, ο τύπος της Ιορδανίας και ο αιγυπτιακός τύπος τού πήραν συνέντευξη και τον ρώτησαν : Πώς μπόρεσες να υπογράψεις συνθήκη με το διάβολο; Πώς μπόρεσες να υπογράψεις συνθήκη ειρήνης με τους Εβραίους; Ο Αραφάτ τους έλεγε  : Θυμηθείτε τη Χουνταιμπίγια ! Αυτό χρειαζόταν μόνο να τους πει. Ολος ο μουσουλμανικός κόσμος γνώριζε ακριβώς τι εννοούσε ο Αραφάτ. Εμείς στη Δύση και οι Εβραίοι στο Ισραήλ, κοιμόμαστε βαθειά! Κανένας δεν καταλάβαινε για ποια Χουνταιμπίγια μιλούσε!

Με αυτή την εξαπάτηση έχουμε να κάνουμε. Ετσι, αν το Ιράν υπογράψει συνθήκη ειρήνης με τις ΗΠΑ για 10 χρόνια, είναι βέβαιο ότι θα μας χρησιμοποιήσουν σαν χρήσιμους βλάκες, σαν αφελείς και αδαείς, που υπογράφουν συνθήκες ειρήνης με τον διάβολο, για να συνεχίσει το Ιράν το καταστροφικό έργο του…

https://nobile.gr/

loading...