Ξερετε τι ομολογησε,στον αερα,γνωστη δημοσιογραφος της ΕΡΤ? “ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ”!

 

Τα ΜΜΕ πηραν τα 20 εκ Ευρω και τωρα θα παρουν κι αλλα!

Ο Παπαδακης,μαλλον,δεχεται πολλα μυνηματα απο τηλεθεατες που τα χωνουν στα ΜΜΕ που παιρνουν απ τη κυβερνηση χρηματα,για να χωνουν τον κοσμο στο κλουβι του και να μην αντιδρα!

Και θυμωνει ο Παπαδακης,και σου λεει,”εγω τα παιρνω””? Και βγαζει τον Πετσα για να δωσει ξηγησεις!

Και τι λεει ο Πετσας? Ακουστε να κλαψτε απ τα γελοια!

“Οπως δωθηκαν στα ΜΜΕ 20 εκ Ευρω για καμπανια κατα του κορονοιου στην πρωτη φαση και ειχε επιτυχια! Τωρα παλι θα ξαναδωθουν κι αλλα χρηματα (του Ελληνικου λαου) για καμπανια στην δευτερη φαση του κορονοιου”!

Δηλαδη με λιγα λογια,η κυβερνηση,μεσω του κυβερνητικου της εκπροσωπου ΟΜΟΛΟΓΕΙ,οτι αγοραζει χρονο στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ,για κανπανια για τον κορονοιο!!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΕΤΣΑ ΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΟΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ?? Νομιζω ειναι 15€ ανα δυμηνια? Εχω πχ εγω δυο σπιτια αρα 30€ το δυμηνο,επι 6,μας κανει 180€ το χρονο νταβαντζιλικι? Για να βολευοντε οι Παπαδημητριου και οι Πιταραδες,αναλογα ποιος κυβερνα? Και δε τα τρωω καλυτερα,τα 180€,σε μασκες για τον κορονοιο και αντισηπτικα ? Βαλτε κατω τους εκατομυρια  πελατων της ΔΕΗ και υπολογιστε τι φραγκα παιρνει η ΕΡΤ,για να τα ξινουν! 

Δεν μπορουν 3 καναλια ΕΡΤ συν το καναλι της Βουλης,συν τα ραδιοφωνα,να συμβαλλουν στην καμπανια κατα του κορονοιου???

Και θελετε ακομα 10-15 καναλια και αλλα τοσα ραδιοφωνα και εφημεριδες,να τους πληρωνετε,απο χρηματα του Ελληνικου λαου,για εξαγορα τηλεοπτικου χρονου??

Αφου τα δημοσια Μεσα Ενημερωσης,παρα τον πακτολο χρηματων που τους ταιζετε,εχουν τοση τηλεθεαση,οση εχει,ενας τοπικος πειρατικος τηλεοπτικος σταθμος,τι την κρατατε και δεν την κλεινετε η’ να τους σφυξετε τα λουρια??

Θα πληρωνουμε την ΕΡΤ,θα πληρωνουνε και ιδιωτικα καναλια,για να περασετε εσεις τα μυνηματα σας!! Εμεις θα πληρωνουμε την δικη σας ανικανοτητα να διοικησετε??

Ξερετε τι ομολογησε,στον αερα,γνωστη δημοσιογραφος της ΕΡΤ? “ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ”!

Πληρωνε Ελληνα ταλαιπωρε την ανικανοτητα τους! Πληρωνε εκατομυρια στην ΕΡΤ,να μας δειχνει ντοκυμαντερ,απο που κλανει το μυρμηγκι και πληρωνε αλλα τοσα εκατομυρια σε ιδιωτικα καναλια!!

Θα μου πειτε και τα ιδιωτικα καναλια,ετσι που δημοσιογραφουν,εμειναν με διαφημισεις ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΓΚ! Που να βγουν οι Παπαδακομισθοι,με την μυγοσκοτωστρα με λαμπακια λεντ που φεγγει και την νυχτα?

Και ομολογει ο Πετσας,οτι,αφου την ΕΡΤ δεν την παρακολουθουν ουτε οι υπαλληλοι στο Ραδιομεγαρο,θα πληρωσουμε Ιδιωτικα καναλια να διαφημιζουν μασκες με ενσωματωμενο καλαμακι,μασκα με φερμουαρ,ανοιγεις τρως,κλεινεις μιλας….!!

Τωρα,με τετοιους πολιτικους τι ελπιδες εχουμε,δε ξερω!!! 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΕΙΣ!!

ΤΟ ΨΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ! 

Γ.Ν
loading...