Ο Τραμπ, στέλνει στο εδώλιο την παγκόσμια συμμορία. Εξελίξεις και στην Ελλάδα

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όπως είχαμε προβλέψει και ενημερώσει πρώτοι τους αναγνώστες μας, περίπου από τον Απρίλιο, ο Πρόεδρος Τραμπ, θα κερδίσει άνετα και με μεγάλη διαφορά τον Τζο Μπάινεν. Ήδη, δημοσκοπήσεις από φανατικά αντι-Τραμπικές εταιρείες, όπως η Reuters-Ipsos και εφημερίδες, όπως η Washington Post, δείχνουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, προηγείται ελαφρά του Τζο Μπάιντεν, σε ορισμένες πολιτείες – κλειδιά.

Στην πραγματικότητα, η διαφορά έχει ξεφύγει κατά πολύ υπέρ του Τραμπ και αυτό, θα γίνει φανερό το βράδυ της 3ης προς 4η Νοεμβρίου. Μόνο, εάν λάβει υπόψη του κανείς τις 5.000.000 νέες άδειες οπλοφορίας που έχουν εκδοθεί στις πολιτείες – κλειδιά, καταλαβαίνει, ότι νέοι κάτοχοι όπλων, δε θα ψηφίσουν τους ακροαριστερούς του Μπάιντεν και ότι ο κόσμος, έχει αγανακτήσει με την ακροαριστερά, την Antifa, το κίνημα Black Lives Matter, τις συνεχείς λεηλασίες και καταστροφές, που προκαλούν σε ολόκληρη την Αμερικανική επικράτεια.

Υπάρχουν, όμως και γεγονότα που εξελίσσονται, τα οποία έχουν, όχι μόνο πολιτικό και εκλογικό ενδιαφέρον, αλλά και ευρύτερες πλανητικές προεκτάσεις. Το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, αναδεικνύει σιγά – σιγά, την εμπλοκή της οικογένειας Μπάιντεν, στη δωροδοκία από την Ουκρανική Μπουρίσμα, αλλά και το γιο του Μπάιντεν, μπλεγμένο σε κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων, με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση. Όπως έχουμε γράψει πρώτοι εδώ στο The Flag Report, η υπόθεση της Μπουρίσμα, θα οδηγήσει τον νυν Αμερικανό Πρέσβη, Τζέφρυ Πάιατ στη Γερουσία, να καταθέσει ως μάρτυρας, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ή εάν δε ξεράσει τα άντερά του γι’ αυτά που γνωρίζει για την υπόθεση χρηματισμού του Μπάιντεν, θα βρεθεί πίσω από ένα ωραιότατο κελί! Έχει και γκρίζο μαλλί, οπότε το… πορτοκαλί, θα του πηγαίνει θαύμα!

Η σκευωρία που στήθηκε κατά του Προέδρου Τραμπ, από την ομάδα Μάλερ, σχετικά με την ανύπαρκτη και κατασκευασμένη από τους Δημοκρατικούς, εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές του 2016, είναι γεμάτη με τα αποτυπώματα του Μπαράκ Ομπάμα, της Χίλαρι Κλίντον του FBI και της CIA. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η έρευνα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο, θα στείλει στο εδώλιο τον Μπαράκ Ομπάμα με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας.

Άλλη μία πολύ σκοτεινή υπόθεση έχει ανοίξει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και αφορά στα emails του καταδικασμένου παιδόφιλου, Άντονυ Γουίνερ, στενού συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλασσε η Χίλαρι με διάφορους τύπους, εκτός των νόμιμων διαδικασιών, που προβλέπει η Αμερικανική νομοθεσία.

Επίσης και εδώ, αρχίζουν τα ωραία. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Γερουσία, αρχίζουν να ερευνούν την εμπλοκή του Τζορζ Σόρος στις εξεγέρσεις και τις λεηλασίες των τελευταίων μηνών στις Αμερικανικές πόλεις. Η ιερή αγελάδα της παγκόσμιας συμμορίας, που ακούει στο όνομα Σόρος, μπαίνει ποινικά και θεσμικά, στο στόχαστρο της κυβέρνησης Τραμπ.

Επειδή, εδώ, στο The Flag Report, γνωρίζουμε, όχι μόνο τον νικητή των τωρινών εκλογών (που θα είναι ο Τραμπ), αλλά και ποιος θα είναι ο επόμενος Αμερικανός Πρόεδρος το 2024, είμαστε πεπεισμένοι, ότι ο Πρόεδρος, δε θα κληροδοτήσει στο διάδοχό του το 2024, το πρόβλημα του Σόρος και της ακροαριστερής, φασιστικής συμμορίας, που διαφεντεύει τις τύχες του πλανήτη. Μέχρι τότε, θα δείτε πάρα πολλά να συμβαίνουν.

Ήδη, ο Πρόεδρος, είναι αποφασισμένος να χαρακτηρίσει την Αντίφα, ως τρομοκρατική οργάνωση!!! Αυτό δηλαδή, που πραγματικά είναι! Όταν οι ΗΠΑ, χαρακτηρίζουν μία οργάνωση, ως τρομοκρατική, δεν εγκλωβίζουν το χαρακτηρισμό αυτό, μόνο στα όρια της επικράτειάς τους, αλλά τον επεκτείνουν και εντός του ΝΑΤΟ, άρα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι θα κάνει λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση; Θα πει όχι στο χαρακτηρισμό της Αντίφα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που είναι ακριβώς το ίδιο;

Δε θα τολμήσει, όποια κυβέρνηση κι αν είναι στην εξουσία, διότι τα Αμερικανικά αντίποινα, θα είναι τόσο σκληρά, που θα προκαλέσουν την συνολική κατάρρευση του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Δεν είμαστε στις εποχές, όπου υπήρχε το σιδηρούν παραπέτασμα και το σύστημα, είχε την πολυτέλεια να κανακεύει και να προφυλάσσει τους τρομοκράτες στην Ελληνική επικράτεια.

Όλες αυτές οι εξελίξεις που έρχονται σύντομα, σε πολιτικό επίπεδο, στο Δυτικό κόσμο, έχουν πανικοβάλλει το σάπιο, Ελληνόφωνο καθεστώς μας. Δείτε, με τι λύσσα, οι κωλοφυλλάδες του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και των λοιπών διαπλεκόμενων, επιτίθενται καθημερινά στον Πρόεδρο Τραμπ. Είναι τέτοιος ο φόβος τους, για το ότι θα πάνε φυλακή για διάφορα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, που έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ξέρουν, ότι πλησιάζει το τέλος τους.

Πέρα από τις πολιτικές μεταβολές, συντελούνται και κοινωνικές ανακατατάξεις, σε ολόκληρο το Δυτικό ημισφαίριο. Οι πολίτες, αρχίζουν να αντιδρούν βίαια στα lockdown και την ακροαριστερή ρητορία και ατζέντα, που έχει επιβληθεί σε όλη τη Δύση. Στην Αγγλία και τη Γερμανία, οι πολίτες ξεσηκώνονται. Στην Ελλάδα, όπως είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση από τον Μάρτιο ότι θα συμβεί, η νέα γενιά, στρέφεται με βία κατά των ηλικιωμένων που θέλουν να τους φορέσουν μάσκες και να τους εγκλωβίσουν σε μερικά τετραγωνικά μέτρα, κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Οι γυναίκες και μάλιστα οι μορφωμένες στις ΗΠΑ, ειδικά εκείνες που ζουν στα προάστια των πόλεων, αρχίζουν να παίρνουν το πολιτικό παιχνίδι πάνω τους και στρέφονται μαζικά κατά της ακροαριστεράς και του μιντιακού συστήματος.

Στην Ελλάδα, συμβαίνει το ίδιο. Δημοσιεύθηκε μία δημοσκόπηση, που καταγράφει, ότι μορφωμένες Ελληνίδες, είναι αυτές που συνωμοσιολογούν στο διαδίκτυο και κινούν τα κοινωνικά νήματα. Σύμφωνα με τους πληρωμένους δημοσκόπους, η μορφωμένη Ελληνίδα, που αντιστέκεται στο κυβερνητικό αφήγημα, είναι συνωμοσιολόγος!!! Δηλαδή, αυτοί οι αλήτες, θέλουν αποκλειστικά την σύγχρονη Ελληνίδα, να βλέπει όλη μέρα Τούρκικα σήριαλ και να ετοιμάζει την κόρη και το γιο της, για τα reality, ως προνύμφες πορνίας στη Μύκονο και το κότερα των πλουσίων.

Τους ενοχλεί τόσο πολύ που η Ελληνίδα πολιτικοποιείται, που αρχίζουν και πανικοβάλλονται και τη βρίζουν!!! Εμείς, προτιμούμε την Ελληνίδα να συνωμοσιολογεί, ακόμα και να παπαγαλίζει τα πιο ακραία συνωμοσιολογικά σενάρια, παρά να μένει αμέτοχη, παθητική και μακριά από το πολιτικό γίγνεσθαι, προετοιμάζοντας την κόρη της, ως Κουβανή βίζιτα, στα ξενοδοχεία των βορείων προαστίων.

Δεν είναι τυχαίο που φέτος, έχουμε ρεκόρ προβολής τηλεοπτικών σκουπιδιών. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να αποχαυνώσουν τη μέση Ελληνίδα. Να μην πολιτικολογεί! Να μην ασχολείται! Να μη γεμίζει το μυαλό των παιδιών της με «λάθος» επαγγελματικές, πολιτισμικές και πολιτικές φιλοδοξίες!!! Η μόνη φιλοδοξία, που της επιτρέπουν να έχει, είναι αυτή, της συμμετοχής στα σκουπιδοριάλιτι!

Κοιτάξτε πως αντιλαμβάνεται το Κράτος και η φαιδρότατη πολιτική πουθενίτσα, Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, την Εθνική Παιδεία και τις Ελληνίδες. Θεωρεί εκπαιδευτική μεταρρύθμιση την εισαγωγή του cheerleading στα σχολεία, στοχοποιώντας τις νέες κοπέλες, ως υποψήφια θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού. Αυτή η νοσηρή προσωπικότητα, κάνει ότι δεν έχει ακούσει για την μάστιγα των συμμοριών βιασμού που σαρώνουν τις Δυτικές κοινωνίες και συγκροτούνται από μετανάστες.

Φοβούνται, επειδή η Ελληνική κοινωνία είναι κατά βάση μητριαρχική, μήπως η μορφωμένη Ελληνίδα, τους βγει Σπαρτιάτισσα! Τρέμουν στην ιδέα, ότι μπορεί η μάνα, η σύζυγος, η φίλη, η ερωμένη, πει στο άντρα της ή στο γιο της, «μην έρθεις σπίτι, εάν δεν μου φέρεις στο πιάτο, το κεφάλι του Αλαφούζου, του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και όλων εκείνων που βλάπτουν την πατρίδα και την οικογένεια». Αυτό, τρέμουν. Την εντολή της μάνας και της συζύγου. Τίποτα δεν κάνουν τυχαία, χωρίς να έχουν μελετήσει κοινωνιολογικά μοντέλα, κοινωνικές συμπεριφορές και τάσεις.

Οι δημοσκοπήσεις, παρ’ όλο που είναι χαλκευμένες του κερατά, δείχνουν, ότι η κοινωνία, αποκτά αντισυστημικές συμπεριφορές. Την οργή του κόσμου, δεν την εισπράττει εκλογικά η αντιπολίτευση, ούτε και κανένα άλλο κοινοβουλευτικό ή εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. Η αντίδραση του κόσμου, δείχνει ανατρεπτικά και επαναστατικά χαρακτηριστικά. Η αντίδραση του κόσμου, δείχνει προς την πορεία του αίματος και του γενικού ξεσηκωμού!

Όποιος λοιπόν, αθροίσει τα πολιτικά γεγονότα στις ΗΠΑ και τις κοινωνικές τάσεις στο Δυτικό κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι είμαστε μπροστά σε μία παγκόσμια αλλαγή πολιτικού, μιντιακού και κοινωνικού προτύπου. Αργά μεν, αλλά σταθερά. Με αίμα και δυσκολίες, η αλλαγή και η πτώση της παγκόσμιας Χούντας, θα έρθει. Είναι αναπόφευκτη, ιστορικά και ηθικά!

https://theflagreport.com/

loading...