Ήρωας!!!!!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε.

Στην Ελλάδα τιμούν τέτοιους ανθρώπους,τους κάνουν αγάλματα και ονομάζουν δρόμους με το όνομα τους.Τους πραγματικούς ήρωες και πατριώτες τους ονομάζουν φασίστες και τους βάζουν στο περιθώριο.

Απο τους στίχους που έγραφε καταλαβαινεις το ποιον του. 

Ήρωας!!!!!!!Σαν δεν ντρεπόμαστε.

 Εν το μεταξύ η διαμάχη έχει να κάνει με ακρο-αριστερούς μαρξιστές σοσιαλιστές και εργατικούς σοσιαλιστές (ναζί)…Ένας ακροαριστερός εμφύλιος της σοσιαλιστής ακροαριστεράς…καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ που άνηκε στο NS-DAP δηλαδή στο “εθνικό ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ γερμανικό ΕΡΓΑΤΙΚΟ κόμμα” ήταν πρώτα από όλα σοσιαλιστής και μάλιστα όπως δήλωνε ο ίδιος…”πραγματικός σοσιαλιστής”…Ουσιαστικά οι ακροαριστεροί μαρξιστές σοσιαλιστές οπαδοί του Φύσσα όταν ζητούν να “τσακιστούν οι ναζί”…εννοούν να τσακιστεί ο ακροαριστερός εργατικός σοσιαλισμός…δηλαδή η ίδια τους η ιδεολογία…Τρικυμία στο ακροαριστερό τους κρανίο.

Έλληνας «αντιφά» / «αντιεξουσιαστής» είναι αυτός που, μόλις τελειώσει η διαδήλωση που οργάνωσε για τη Χρυσή Αυγή ή το Ζακ Κωστόπουλο, πηγαίνει στο μνημείο των θυμάτων της Marfin και το βεβηλώνει.

Είναι αυτός που προσβάλλει χυδαία τη μνήμη νεκρών, μόνο και μόνο για να εκτονώσει τα ζωώδη, τα πρωτόγονα βίαια ένστικτά του.

Και, ταυτόχρονα, καλύπτει δια της σιωπής τους συνοδοιπόρους του, που έβαλαν τη φωτιά στην τράπεζα και δολοφόνησαν με τον πιο βασανιστικό τρόπο μια έγγυο και δυο ακόμη εργαζομένους.

Γιατί για τον Έλληνα «αντιφά» / «αντιεξουσιαστή» μόνο οι ζωές των ιδεολογικών συνοδοιπόρων του αξίζουν. Οι υπόλοιποι αποτελούμε αναλώσιμα παιχνίδια εκτόνωσης της εμπρηστικής και δολοφονικής του ορμής.

Εμείς, όμως, τιμούμε όλους τους νεκρούς. Ζητούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Παύλο Φύσσα, θέλουμε να διερευνηθεί πλήρως ο θάνατος του Ζακ Κωτσόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ τα ονόματα των συμπολιτών μας που δολοφονήθηκαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο στη Marfin από κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, 32 ετών (έγκυος 4 μηνών)

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, 36 ετών 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΥΛΙΑ, 35 ετών.

Δε θα ξεχαστούν ποτέ.

Δε θα αφήσουμε την αλητεία των μπαχαλάκηδων να πληγώνει τη μνήμη και τους συγγενείς τους.

Δεν πρέπει να ηρεμήσουμε ποτέ μέχρι να βρεθούν και να λογοδοτήσουν οι δολοφόνοι τους.

loading...