Μπορούν οι ασθένειες να θεραπευτούν με ένα ποτήρι νερό;

Ενώ πολλοί προσπαθούν μάταια να αποκαταστήσουν την υγεία τους, καταναλώνοντας καθημερινά βουνά από χάπια, οι επιστήμονες όλο και περισσότερο τείνουν να θεωρήσουν ότι υπάρχει μια πιο αποτελεσματική και προσιτή μέθοδος, που μπορεί να την επιτρέψει στον εαυτό του ο καθένας. Είναι κάτι που υπάρχει σε κάθε, ανεξαιρέτως, σπίτι. Το νερό.

Επί σειρά ετών, τα εργαστήρια όλου του κόσμου διεξάγουν πειράματα για να αλλάξουν τη δομή του νερού. ‘Οπως αποδείχθηκε, από αυτήν εξαρτάται ποια συστατικά προσφέρει το νερό σε ένα ζωντανό οργανισμό.

Για να διαφωτιστεί αυτό το ζήτημα, η «Φωνή της Ρωσίας» απευθύνθηκε στην παθολόγο ‘Αννα Γιάκοβλεβνα, η οποία εδώ και χρόνια θεραπεύει με επιτυχία τους ασθενείς της με νερό:

Η μεταβαλλόμενη δομή του νερού είναι πολύ πιο σημαντική από τη σταθερή χημική του σύνθεση. Χάρη σε αυτήν, μάς επιτρέπεται να προσδώσουμε στο νερό ορισμένες ιδιότητες. Εδώ και καιρό δεν αποτελεί πια μυστικό ότι η δομή του νερού μεταβάλλεται υπό την επίδραση της μουσικής και του λόγου: όταν ακούγεται κλασική μουσική, προσευχές και λόγια ευγνωμοσύνης, το νερό μπορεί να θεραπεύσει, ενώ από την άλλη πλευρά το υβρεολόγιο επηρεάζει το νερό, έτσι ώστε να καταστρέφει την ανθρώπινη υγεία.

Παραδόξως, το νερό είναι δεκτικό σε ό,τι σκεπτόμαστε και, το πιο σημαντικό, σε ό,τι λέμε. Με θετική σκέψη, αίσθημα ευγνωμοσύνης που απορρέει από τον άνθρωπο, το νερό είναι σε θέση να θεραπεύσει ακόμα και τις πιο σοβαρές ασθένειες. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι πρόγονοί μας πριν από κάθε γεύμα προσεύχονταν. Εκτός από την ιερουργία, στην τελετή αυτή υπάρχει και ένα καθαρά πρακτικό νόημα. Στο κάτω – κάτω, αποτελούμαστε κυρίως από νερό. Και το δικό μας «εσωτερικό» νερό αντιδρά επίσης σε όλα τα ερεθίσματα μας, έτσι ώστε η υγεία μας να είναι, σε μεγάλο βαθμό, το αποτέλεσμα των σκέψεών μας.

Όλα αυτά περιγράφονται στο βιβλίο «Τα μηνύματα του Νερού» του Ιάπωνα συγγραφέα Μασάρου Γιαμότο, που δημοσιεύτηκε το 1999 και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στον επιστημονικό κόσμο. Ο Γιαμότο αναλύει πώς το νερό αλλάζει τη δομή του δεχόμενο ορισμένες επιδράσεις. Ως απόδειξη φέρονται φωτογραφίες που απεικονίζουν τους κρυστάλλους του νερού, καταψυγμένους μετά από έκθεση σε κλασική μουσική και λόγια που μεταφέρουν ένα θετικό μήνυμα, όπως και κρυστάλλους νερού, που έχει « ακούσει» σκληρό ροκ και προσβλητικές λέξεις . Στην πρώτη περίπτωση, προέκυψαν εκπληκτικής ομορφιάς αρμονικές μορφές κρυστάλλων, ενώ στη δεύτερη – παραμορφωμένα και αδόμητα θραύσματα. Η ‘Αννα Γιάκοβλεβνα εξηγεί:

Πριν από τρία χρόνια, αποφασίσαμε να διεξάγουμε ένα πείραμα, για να δούμε κατά πόσο η επίδραση του δομημένου ύδατος μπορεί να αποτυπωθεί στη υγεία του ανθρώπου. Για να επιδειχθεί με παραστατικό τρόπο η λειτουργικότητα της μεθόδου, αποφάσισα να κάνω το πείραμα με φυτά. Είχαμε τρεις βιολέτες σε κατάσταση ηρεμίας που δεν άνθιζαν.

Αρχίσαμε να ποτίζουμε την πρώτη βιολέτα με νερό που είχε «φορτιστεί» με κλασική μουσική, ως επί το πλείστον με άριες του Πουτσίνι και του Βέρντι. Η δεύτερη ποτίστηκε με νερό που είχε «ακούσει» τηλεοπτικές ειδήσεις ​​για εγκλήματα και η τρίτη με απλό πόσιμο νερό βρύσης. Ένα μήνα αργότερα, η δεύτερη βιολέτα μαράθηκε και η πρώτη είχε μια πλούσια άνθηση. Η τρίτη παρέμεινε όπως ήταν κατά την έναρξη του πειράματος. Μετά από αυτό, πολλοί από τους ασθενείς μου, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τεχνική για τον εαυτό τους. Οι περισσότεροι διαπίστωσαν ότι ένιωθαν σημαντική βελτίωση στην υγεία τους.

Είναι δυνατό να αντικατασταθούν όλα τα φάρμακα με ένα ποτήρι «ζωντανού» δομημένου νερού; Για τί πρόκειται; Είναι πραγματικό θαύμα ή απλό πλασέμπο; Ο καθένας αποφασίζει μόνος του αυτό που θα πιστέψει. ‘Οταν όμως παίρνετε το πρόγευμα σας πείτε – για κάθε ενδεχόμενο – ένα «ευχαριστώ» στο νερό σας. Απλά δοκιμάστε. ‘Ισως λειτουργήσει!

Αλιόνα Ρακίτινα
greek.ruvr.ru

loading...