ΣΤΡΟΦΗ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Τι λέει ο Π.Ο.Υ.

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποίησε η Κύπρος έπειτα από τις σαφείς οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) για τις μάσκες των παιδιών και τις οποίες αποκαλύψαμε πλήρως στο Νοιάζομαι (δείτε εδώ)!
Έτσι η Κύπρος διαφοροποιείται πλήρως από την Ελλάδα για τις μάσκες των μαθητών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, αφού όπως τόνισε ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου (31-8-2020) οι μάσκες πλέον θα είναι προαιρετικές σε Νηπιαγωγεία (Προδημοτική Εκπαίδευση) και Δημοτικά και υποχρεωτικές μόνο σε Γυμνάσια και Λύκεια (Μέση Εκπαίδευση)!
Άρα όντως υπάρχει σοβαρό ζήτημα και πολύ ορθά το Νοιάζομαι το ανέδειξε, διότι τίθεται κατά τον Π.Ο.Υ. – UNICEF θέμα ασφάλειας και ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των μικρών παιδιών!
Η Ελλαδική Κυβέρνηση πρέπει πλέον άμεσα να προσαρμόσει στα παραπάνω τα “πρωτόκολλά” της (δείτε εδώ) και να σταματήσει να κυνηγά με τέτοιο ανεξήγητο, αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό και αντιπαιδαγωγικό τρόπο όποιον διατυπώνει αντίθετη γνώμη, πετυχαίνοντας τελικά το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα!
Εκείνο μάλιστα που πρέπει να τρομάζει, είναι ότι κανείς από τους διαπιστευμένους στις συνεντεύξεις Δημοσιογράφους δεν θέτει ούτε τις σαφείς οδηγίες Π.Ο.Υ και UNICEF, ούτε την θεαματική αλλαγή στάσης της Κύπρου, που είναι προς τιμήν της!

loading...