Το πλιάτσικο στον πλούτο της Ελλάδας μπήκε στην τελευταία του φάση . Οι αγέννητοι , δε θα μας συγχωρήσουν ποτέ.

 

Τρεις και πλέον χιλιετίες πήρε να κατοχυρώσουμε τον πλούτο σ αυτήν εδώ την ευλογημένη γωνιά του πλανήτη .

Κι όμως , όλο αυτό ΣΗΜΕΡΑ σκορπίζεται στους 5 ανέμους , χωρίς μάχη , χωρίς αντίδραση , χωρίς τιμή , αλλά με όπλα του εχθρού τον ¨υπνωτισμό¨ ,την ωραιοποίηση , την παραπλάνηση , την πολιτική και κοινωνική διείσδυση , την επιβολή ισχύος και το χρόνιο οικονομικό εξαναγκασμό .

Αντί για επίθεση , ο εχθρός μας διαβρώνει εκ των έσω .

Υπερβάλλουμε λέτε;

Δείτε τι έχουμε δώσει και τι έχουμε υποστεί τα τελευταία 11 χρόνια για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε οικονομικά ως κράτος , τι έχουμε δεσμευτεί και σε ποιους , και σε τι υποχωρούμε σήμερα .

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Σαν τα κοράκια έπεσαν , άλλοι με τη μάσκα του συμμάχου , άλλοι με τη μάσκα του εταίρου κι άλλοι , με τη μάσκα του φίλου , για να μας κατασπαράξουν .

Συνεργάτες τους ¨με το αζημίωτο ¨ , όλοι αυτοί που βλέπετε σε οθόνες και διαβάζεται όπου σας επιτρέπουν , όλοι αυτοί που ωραιοποιούν την Τουρκική επίθεση που δεχόμαστε για να υποχωρήσουμε μέσω διαλόγου , που σας λένε ότι οι συμμαχίες μας είναι η μόνη λύση , ότι ανήκουμε σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και ως εκ τούτου , είμαστε ασφαλής . ΟΛΟΙ αυτοί που , ενώ μένετε το πλιάτσικο της χώρας , σας καθησυχάζουν λογικά και σας πείθουν ότι , όλα καλά και υπο έλεγχο .

Ποιος φταίει ;

Όχι πάντως αυτοί . Αυτοί έχουν σπίτι σ άλλη χώρα , έχουν γαλουχηθεί με ξένες για τον ελληνισμό νοοτροπίες , έχουν εναλλακτικές . Ήρθαν ή μάλλον τους επέλεξαν να έρθουν , για να κάνουν την δουλειά τους .

Απόδειξη ;

Ήδη βλέπουμε ότι και τώρα , είμαστε ΜΟΝΟΙ .

Σε λίγο , θα μας λούσει κρύος ιδρώτας όταν θα συνειδητοποιήσουμε αυτό που συμβαίνει ότι , ΟΛΟΙ τους , ενδιαφέρονται για να αρπάξουν- δοθείσας της ευκαιρίας – ότι μπορούν από το μέλλον των παιδιών σας .

Και πάλι όμως θα επιλέξουμε να εφησυχάσουμε , δεχόμενοι όχι την πραγματικότητα αλλά , αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και να δούμε , αφού, όχι μόνο δε θέλουμε να πιστέψουμε , αλλά φοβόμαστε να αντικρίσουμε κατάματα την αλήθεια .

Άλλωστε , μια ζωή την έχουμε – λέτε . Ας βγάλουν οι αγέννητοι το ¨φίδι από την τρύπα¨

Τι λέτε , Υπάρχει Ελπίδα !

Θα υπάρχει Ελλάδα ΑΥΡΙΟ ή μόνο η Ταμπέλα και αυτή … να πωλείται ;

Συνεχίζεται …

Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...