Κατρούγκαλος για το πρόβλημα υγείας του: Είναι υπό έλεγχο, αλλά έχασα κάποια μαλλιά

«Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1, πως πέρυσι τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου τσεκάπ, εντόπισε ένα αιματολογικό πρόβλημα.

«Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών».

Για την κατάσταση της υγείας του, ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά λόγω της θεραπείας έχασα κάποια μαλλιά».

Μάλιστα, δείχνοντας την άνεσή του να συζητάει για το πρόβλημα της υγείας του, δεν δίστασε να αστειευτεί σημειώνοντας πως «εντάξει, δεν είμαι και ο Σαμψών, δεν έχει και τόσο σημασία».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν θα πρέπει να αποφεύγουν να μιλάνε για την κατάσταση της υγείας τους.

«Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας», πρόσθεσε.

loading...