Θεωρία Συνωμοσίας: Γιατί τα παιδάκια πρέπει να συνηθίσουν τη μάσκα; Ποιο το πρόβλημα και ποια η λύση;;;;

Μια και οι θεωρίες συνωμοσίας είναι πολύ της μόδας και εγώ φέρω τον τίτλο του κορυφαίου συνωμοσιολόγου, θα σας πω τα εξής:

Αν κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνεται διάλειμμα μάσκας, κατά το διάλειμμα που θα βγαίνουν μέσα στις αίθουσες οι μάσκες δεν θα μεταδίδεται ο κορωνοϊός;;;;
Στα διαλείμματα μέσα στις σχολικές αυλές χωρίς μάσκα δεν θα μεταδίδεται ο κορωνοϊός;;;
Δεν είναι αυτονόητο ότι θα υποβαθμιστεί κατακόρυφα η ποιότητα της ήδη υποβαθμισμένης σε απαράδεκτο βαθμό παιδείας;;
Αφού μας είπαν ότι με τον κορωνοϊό θα έχουμε ξεμπερδέψει μέχρι του χρόνου, γιατί πρέπει τα παιδάκια να μάθουν να ζουν με τη μάσκα;;; Μέχρι που θα πάει η βαλίτσα;;;
Μήπως στο μέλλον πρέπει να φορούν συνέχεια μάσκα οι άνθρωποι;;; Γιατί άραγε;; Υπάρχει περίπτωση κάποιοι που θα ζουν ανάμεσά μας να κινδυνεύουν από τις εκπνοές των ανθρώπων;;; Αυτό είναι τραβηγμένο ακόμη και σαν θεωρία συνωμοσίας.
Μήπως η λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων αφού με το παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της δήθεν κλιματικής αλλαγής, δεν έψησε τους ανθρώπους να μαντρωθούν οικειοθελώς, βρήκε τώρα το κουμπί τους και κάθε λίγο και λιγάκι θα μας βγάζει και ένα καινούργιο ιό για να εφαρμόζει περιοριστικά μέτρα;;;
Αυτό είναι πολύ πιο πιθανό από κάθε άλλο σενάριο συνωμοσίας και αν λάβουμε υπόψη το ότι παγκόσμια προωθείται η χρήση της μάσκας σαν σύμβολο αποδοχής της ύπαρξης κινδύνου από πανδημία, μπορούμε με μεγάλη πιθανότητα να υποθέσουμε, ότι οι πανδημίες θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο και τον καταναγκασμό των λαϊκών μαζών.
Βέβαια, αυτό θα είναι το πρόβλημα, που θα φέρει φτώχεια και ανέχεια και πείνα, αφού τα lock down καταστρέφουν την οικονομία.
όταν δίνουν όμως το πρόβλημα, όπως έχω πει εδώ και μία εικοσαετία, δίνουν και τη λύση. Και τη λύση θα τη δώσει ένας παγκόσμιος σωτήρας.
Καλώς να τον δεχθείτε και καλώς να τον απορρίψετε κι αυτόν και τη λύση του.

Αυτά με τις θεωρίες συνωμοσίας.

https://www.el.gr

loading...