Ίσως είναι Επιδημία,αν οχι Μαλακία

Εδω και ποσους μηνες τωρα και για ποσους ακομα δεν γνωριζουμε,ταλαιπωρει την ανθρωποτητα ενας ιος,μια Πανδημια που ισως ειναι Επιδημια,αν οχι Μαλακια?
Παντως οτι και να ειναι,μας περασε τον φοβο μεσα μας και οι ποιο αντιθετοι με τον κορονοιο,σκεφτοντε καλα πριν πιασουν το πομολο του ασανσερ,πριν πατησουν το διακοπτη του φως σε μια πολυκατοικια!
Φυσικα τα ΜΜΕ κανουν καλα την δουλεια τους και οι πολιτικοι ντυθηκαν μασκοφοροι,μπηκαν σε καραντινα,για να μας πεισουν για του λογου το αληθες!
Αν λοιπον ο κορονοιος,οπως λενε ολοι αυτοι οι πολιτικοι,ΜΜΕ,υπαρχει και ειναι μαλιστα τοσο θανατηφορος,τοτε ολη αυτη η παγκοσμια κινητοποιηση και η παγκοσμια συνεναιση στη χρηση μασκας και στον χαιρετισμο με τον αγκωνα,εχει νοημα!
Αν ομως δεν υπαρχει ο κορονοιος οπως λενε επιστημονες γιατροι και ειναι ενας απλος ιος ποιο ακινδυνος και απ τον Η1Ν1 και αν ολα αυτα τα βιντεο και φωτο με πολιτικους,που σε προσωπικες στιγμες συνοστισμου ΔΕΝ φορουν μασκες,ΔΕΝ τειρουν αποστασεις και αν ολο αυτο με τον κορονοιο που πηρε διαστασεις τρελας,ειναι σχεδιο της ΝΤΠ για να μας τσαλαπατησει τις ατομικες μας ελευθεριες,να μας κλεισει στα σπιτια,να μας ελεγξει…τοτε λοιπον πως δικαιολογειτε ολη αυτοι οι συμπνοια ολων σχεδον των ηγετων του πλανητη,”εχθρων” και φιλων?
Μηπως ολοι αυτοι οι ηγετες λαμβανουν εντολες απ το ιδιο κεντρο ελεγχου??
Τοτε λοιπον πως να τους πιστεψουμε οταν δημοσιως ντεμεκ,κοκορομαχουν για τα συμφεροντα του λαου τους??
Αν πχ η Μπιλντερμπεργ τους πει,ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑ…και αυτοι οι ηγετες υπακουσουν σαν πιστα σκυλια,πως λοιπον αυτα τα σκυλια μονομερως να μπορουν να εξασφαλυσουν τα συμφεροντα της Πατριδας τους,εν αγνοια του Κεντρου Διοικησεως τους?
Πως δηλαδη ο Κουλης να ενοει την επεκταση τον 12 μιλιων και ο Ερντογαν να επιμενει στο Τουρκολυβικο συμφωνο,οταν κι δυο κατ εντολων του ιδιου Κεντρου Διοικησεως,τους βαλαν το φιμωτρο?
Οι χωρες του πλανητη που εχουν το αυτοδιοκητο,δηλαδη ΔΕΝ εχουν συστημικες τραπεζες και οι πολιτικοι τους δεν χρωστουν “γραμματια”,ειναι ελαχιστες και μετριουντε στα δακτυλα μιας παλαμης!
Αρα λοιπον η’ υπαρχει ο ιος και η παγκοσμια ταυτιση δεν μας ανησηχει,η’ αν δεν υπαρχει ο ιος,αυτη η παγκοσμια ταυτιση μας δειχνει οτι ολοι οι πολιτικοι,των περισοτερων χωρων,”εχθρικων” η μη,ειναι αδελφια προερχωμενα απ την ιδια μητρα!
Αρα,τζαμπα μην αγχωνομαστε για τα πετρελαια του Αιγαιου,γιατι ηδη τα εχουν βγαλει και τα καινε,αλλοι στους λεβητες,αλλοι σε σομπες και αλλοι βαζουν λιγο πανω στο βαμβακι για να δωσουν φωτια τα ξυλα της ξυλοσομπας!!
Μας κοροιδευουν καταφανως πλεον!!

Γ.Ν

loading...