ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟ

Στέργιος Σμυρλής

Το άρθρο του στρατηγού Μούλια είναι εξαιρετικό και έρχεται να συμπληρώσει το εξ ίσου εξαιρετικό άρθρο της Δικηγόρου κυρίας Μαρούπα: «Γιατί η Ελλάδα δεν έχει σύμμαχους;»

Επισυνάπτεται το άρθρο της κυρίας Μαρούπα

https://kerberos-hellas.blogspot.com/2020/05/blog-post_89.html

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες δεν αντιλαμβανόμεθα την πρόταση του Έλληνα ΥΠΕΞ ότι πρέπει να αναπτύξουμε σχέσεις με το Αζερμπαϊτζάν σε βάρος της Αρμενίας, καθόσον ο Πρόεδρος της παραπάνω χώρας είπε ξεκάθαρα ότι αυτοί θα ακολουθούν πάντα τους συγγενείς τους, τους Τούρκους, επί πλέον δε οι Αρμένιοι είναι οι καλύτεροι μας φίλοι.

Η στάση της Ελλάδος στον πόλεμο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν είναι αλλοπρόσαλλη, απαράδεκτη με αποτέλεσμα ουδείς πλέον να στηρίζει την Ελλάδα.

Οι Αρμένιοι και οι Έλληνες είναι αδέλφια, αμφότεροι ορθόδοξοι με ήθη και έθιμα που στηρίζουν την αγάπη προς την πατρίδα και την οικογένεια. Ακούγοντας και βλέποντας το παρακάτω βίντεο στο οποίο ο Αρμένιος φοιτητής υπερασπίζεται την Αρμενία και είναι έτοιμος να πάει να πολεμήσει για την Πατρίδα του αλλά και για την Ελλάδα, σκέφτεσαι την κατάντια της Ελληνόφωνης Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας.

Άραγε τι ποσοστό Ελλήνων νεαρής ηλικίας έχει την βούληση να πολεμήσει; Ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας έχει υποστεί κομμουνιστική λοβοτομή, η οποία συντηρείται από πανδημίες και πράσινα άλογα.

Εκατομμύρια δίδονται στις πόρνες της διανόησης και στα μέσα της αποβλάκωσης για να μας κρατούν κλεισμένους στα σπίτια ώστε να δεχθούμε το εμβόλιο του Bill Gates και για να προμηθευτούμε το 5G .

Ο κ. Δένδιας, το μόνο που κάνει είναι να υλοποιεί ότι του υπαγορεύουν ο Πάιατ, ο Soros, η Μέρκελ και έμμεσα πλην σαφώς η Τουρκία, αφού η οικογένεια του Πρωθυπουργού είναι σε εμπορικές και σκοτεινές διαπραγματεύσεις με το Τούρκικο Οικονομικό κατεστημένο

Ο λόγος του Πρωθυπουργού στον ΟΗΕ ήταν κενός Εθνικού περιεχομένου, ήταν μία υπόσχεση ότι η Ελλάδα βοηθά τους Δημοκρατικούς που στηρίζουν την κλιματική αλλαγή . Ουδέν ειπώθηκε για τις παραβιάσεις της Τουρκίας, καμία στήριξη στην Κύπρο, μίλησε για το Παραμύθι της Κλιματικής Αλλαγής που θα στοιχίσει 701 δις συνολικά στην Ελλάδα και που θα ποδηγετήσει την ανθρωπότητα κλπ. Το εξωφρενικό που είπε ο Πρωθυπουργός και έδειξε την δουλική συμπεριφορά του ήταν όταν ανέφερε ότι οι Λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα λόγω κλιματικής αλλαγής!!!

Εν τω μεταξύ και άλλα χρήματα εδόθησαν στα ΜΜΕ για να φοβίζουν και να αποκοιμίζουν τον Λαό.

Σήμερα η κυρία Μπακογιάννη, η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Μουσουλμανική ηγεσία της Θράκης, ενδεχόμενα να εμπλέκεται στην Τουρκοποίηση της και αυτό προκειμένου να ικανοποιήσει την κ. Μέρκελ, η οποία σε συνεννόηση με τον Ερντογάν θα την μετατρέψουν (Θράκη) σε ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη) μεταφέροντας από την Γερμανία στη Θράκη ένα εκατομμύριο Τούρκους, από αυτούς που έχουν διπλά διαβατήρια.

Εκτός αυτού η κ. Μπακογιάννη ανήγγειλε την διάλυση της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Έβρο ενώ στο στρατόπεδό της Ταξιαρχίας που είναι κοντά στα σύνορα με την Τουρκία θα δεχτεί Λαθρομετανάστες μουσουλμάνους.

Όταν κλείνεται ένα Στρατόπεδο, οι Ένοπλες Δυνάμεις μετατρέπονται σε Ρομά και υφίστανται ένα πλήγμα που τις αποδιοργανώνει, τις εξασθενεί.

Θυμόμαστε τις κουτοπονηριές και προδοσίες του Βενιζέλου όταν καταργούσε τα Σώματα Στρατού λέγοντας ότι η Εξωτερική μας πολιτική θα εξασφαλίσει την Άμυνα της Χώρας!! Δεν γνώριζε, δεν ρωτούσε για να μάθει τι σημαίνουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις για την Εξωτερική πολιτική της Χώρας;

Εν τω μεταξύ το δουλεμπόριο λαθρομεταναστών συνεχίζεται με την ανοχή της Κυβέρνησης ώστε ένα πρωινό θα διαπιστώσουμε ότι οι λαθρομετανάστες και οι Τούρκοι που προωθεί η ΜΙΤ κατέλαβαν την Πατρίδα μας και η Ελλάς τέλειωσε. Του χρόνου θα εορτάσουμε το τέλος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας.

Τέλος τα ΜΜΕ για να καλύψουν τον ξεσηκωμό κατοίκων του Έβρου καθώς και των κατοίκων των Νήσων του Ανατ. Αιγαίου ομιλούν για νέους εξοπλισμούς, οι οποίοι αν τελικά κάποτε πραγματοποιηθούν θα είναι πολύ αργά αφού δεν θα υπάρχει η σημερινή Ελλάδα, θα ανήκουν στο Νατοϊκό Στρατό της Νοτιανατολικής Ευρώπης, που θα ελέγχεται από το λεγόμενο Ισλαμικό τόξο. Πολλοί μίλησαν ότι επαναλαμβάνεται αυτό που συνέβη στην Κύπρο, όταν το Στρατιωτικό καθεστώς απέσυρε την Μεραρχία

Δεν νομίζω ότι ο σημερινός αφοπλισμός που εξήγγειλε η Κυβέρνηση είναι διπλωματικός ελιγμός, είναι μέτρο που ζήτησε η Τουρκία και η Ελληνική Κυβέρνηση αμέσως το απεδέχθη γιατί είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου ισλαμοποίησης της Ελλάδος.

Είναι λάθος η αποστρατικοποίηση να παρομοιάζεται με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας στην Κύπρο. Είναι μεγάλο ψέμα να λέγεται ότι το 1967 η Ελλάς απέσυρε τη Μεραρχία της Κύπρου επειδή της το ζήτησαν οι Αμερικάνοι

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος κ. Φανούλα Αργυρού στο παρακάτω άρθρο της είναι σαφής γι αυτούς που έδιωξαν την Μεραρχία.

https://simerini.sigmalive.com/article/2017/4/11/agglophilia-ison-tourkophilia/

Φίλος μου που υπηρετούσε εκείνη την εποχή σαν στρατιώτης στην Κύπρο μου περιέγραψε την εχθρική συμπεριφορά (Go Home) μεγάλου μέρους του Κυπριακού Λαού που ανήκε στο ΑΚΕΛ και όχι μόνο.

Η Στρατιωτική ηγεσία της μεταμνημονιακής περιόδου, πλην εξαιρέσεων, καταγράφεται στην ιστορία ως «τα μπαλέτα της Δόρας Στράτου»…

Είμεθα κράτος ανάδελφο για ένα επί πλέον σοβαρό λόγο, δεν δυνάμεθα να κάνουμε φίλους γιατί οι αρχηγοί μας επιλέγονται από ξένα ανθελληνικά κέντρα, η δε κομματοκρατία και συναλλαγή εμπλουτισμένη με τις Ελληνοποιήσεις μας οδηγεί στην απομόνωση.

Οι Αρμένιοι μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων είναι πάντα ξεχωριστοί φίλοι και συνάδελφοι για όλους τους απόφοιτους της Σχολής, καθώς η αγάπη τους για την Ελλάδα δεν σβήνει ακόμα και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Από την ΣΣΕ έχουν αποφοιτήσει 106 Αρμένιοι Αξιωματικοί την περίοδο 1970-2019.

Θαυμάστε την φιλοπατρία του νεαρού…

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=rXf6nJ8UWiE&feature=youtu.be

Μπορεί να μην είναι πρόσφατο το παρακάτω βίντεο, αλλά είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης της Ελλάδας από τους Ευέλπιδες της Αρμενίας. Συγκρίνετε τώρα την αντιμετώπιση της Ελλάδας στο ζήτημα της επίθεσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και στις συγκρούσεις με το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο υποστηρίζεται από την Τουρκία.

https://youtu.be/IuYmVTk3BQc?t=22

Στέργιος Σμυρλής

loading...