Translate the article and read it to your Language

ΣΗΜΑΊΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΊΟΥ ΤΆΦΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΎΜΩΝ ΕΝ ΓΈΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΎΜΩΝ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΆΛΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΌΝΑ.Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.

Ανορθώσαμε εκτάκτως την Κυριακή το απόγευμα στις 30/8/2020, μαζί με μία ολιγομελή Ομάδα, της λεγόμενης μας Τοπικής Εθνικής Αφυπνίσεως, αναγράφουμε την εκάστοτε ημερομηνία, ώστε να μας αποτυπώσει στην μνήμη του, θέλουμε να ελπίζουμε ανεξίτηλα, και ο λεγόμενος ιστορικός του μέλλοντος, εάν βεβαίως του επιτρέψουν εν δυνάμει να καταγράψει αμερόληπτη και αντικειμενική καθάρια ιστορική διαχρονικώς διαδρομή. Μία Μεγαλόσωμη Σημαία του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, σε πάρα πολύ κομβικό και νευραλγικό σημείο του Οδικού οδοστρώματος της αρτηρίας, απέναντι από το διαδημοτικό Κολυμβητήριο των Κουφαλίων-Χαλκηδόνας, στου Κουκουγιαννίδη τα Μπετά. Εν ολίγοις αυτή που βρίσκεται διαχρονικώς, Μέσα στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων, εις το Κέντρο της γης και της Οικουμένης εν πολλοίς, καθώς ο Πανάγιος Τάφος θεωρείται το Μεγαλύτερο Προσκύνημα της Ανθρωπότητας. Εν προκειμένω και εν γένει Κυματίζει Αγέρωχα σε όλα τα διαχρονικώς Θεοβάδιστα Πανάγια Προσκυνήματα των Αγίων Τόπων. Εν τω μεταξύ με κατεξοχήν Σήμα στην Μέση το Τ-φ-ύλακες Τάφου δηλαδή, καθώς θεωρείται η Σημαία της Κατεξοχήν λιγοστής διαχρονικής Αγιοταφικής Αδελφότητας, των Προστατών των Παναγίων Προσκυνημάτων, η οποία δυστυχώς όμως, δεν ξεπερνά τα 100 άτομα, ώστε να Αγιάσει την Περιοχή μας, καθώς θεωρούμε ότι διαθέτουμε εμφανώς, τρομερή έλλειψη Πατερικής Θεολογικής Πνευματικότητας εν πολλοίς. Παράλληλα προβήκαμε σε αυτήν μας την Κίνηση πλην εμμέσως και σαφώς, εν μέρει προς έντονη ετεροβαρή Διαμαρτυρία, έστω και εκ του Μακρόθεν, και πάρα πολύ καθυστερημένα, κάλιο αργά παρά ποτέ, για την πολύχρονη κατάφωρη μεροληπτική και συκοφαντική Αδικία, που συντελείται στο Θεοβάδιστο Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων. Εν συνεχεία επειδή από τον Μάιο του 2005, καθαιρέθηκε Παρανόμως από όλες τις Θεολογικές και Κοσμικές Πολιτικές αποφάσεις, των υποτιθέμενων Δικαστηρίων, ο Νόμιμος Εκλεγμένος Επίσημος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο Μακαριώτατος Κύριος Ειρηναίος 2001-2005. Διότι ο εκάστοτε Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων θεωρείται Τόπος και Τύπου Χριστός και ο νοών νοείτω. Εν αντιθέσει και από τότε αλγεινώς, δηλαδή εδώ και 15 συναπτά έτη δυστυχώς, βρίσκεται στον θρόνο της Σιωνίτιδας του Θεοβάδιστου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, ο μοιχεπηβάτης Θεόφιλος ο Γ.

Επομένως μην σοκάρεστε διόλου, από την εν λόγω σαφώς απρεπή ορολογία μου, κυρίως όταν απευθυνόμαστε προς έναν Υψηλόβαθμο Ιεράρχη, η οποία όμως απεναντίας, και πάλι θεωρείται πολύ επιεικής ο χαρακτηρισμός να γνωρίζετε, για όλα αυτά τα απρεπή και απαράδεκτα, προσβλητικά και υποτιμητικά εν πολλοίς, κατάπτυστα ως είθισται, που διέπραξε εις βάρος της Ορθοδόξου Πίστεως μας, διαχρονικώς πρωτάκουστα αλγεινώς, στην Ορθόδοξη Πατερική Θεολογική μας Παράδοση. Διότι στην Θεολογική προσέγγιση της ορολογίας, εναργώς αυτή η προσβλητική και υποτιμητική λέξη, του αρμόζει και ταιριάζει, κουμπώνει επάνω του, αλλά και πέριξ των συνεργατών του, στην συμμορία του κέρδους και της απάτης, που εγκαθίδρυσαν και λυμαίνονται το Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων σαν γάντι. Ως εκ τούτου, τον οποίο εμφανώς και δεν τον Αναγνωρίζουμε διόλου τον βαθμό που κατέχει, τον θεωρούμε Παράνομο πέρα έως πέρα, βέβαια και πως θα μπορούσαμε άλλωστε, καθώς μας ελέγχει κατάφορα η καθάρια Ανόθευτη Συνείδηση μας. Εν δυνάμει και αυτό επειδή θα Δώσουμε Λόγο στον Θεό, εάν φυσικά διαθέτουμε Φόβο Θεού, την Ώρα της Κρίσεως, της Απολογίας μας, στην επί του Φοβερού Βήματος του Κυρίου, και θα μας ρίξει προφανώς ευθύνες ο Θεός. Αφενός μεν, αφού μας Φανέρωσε την Ανόθευτη και Κρυστάλλινη Αλήθεια, καθώς το εν λόγω Θέμα το ψάξαμε ενδελεχώς επιτακτικώς, και όχι εν τάχει επιδερμικώς, ακολουθώντας τις Γραφές που λένε ότι η εκάστοτε Αλήθεια Σώζει τον άνθρωπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, αφετέρου δε, εμείς όμως γιατί εμφανώς υποτονικά και φοβικά, αδιάφορα εν πολλοίς, σιωπήσαμε επιδεικτικώς αδρανώς; Εν συνεχεία απευθυνόμαστε κατά κόρον, προς τους Αξιοπρεπείς και Ασυμβίβαστους, εν ολίγους τους ζωντανούς ψαγμένους, αμιγώς Συνειδητοποιημένους Ορθοδόξους Χριστιανούς, τα ζωντανά κύτταρα που λέμε, αυτούς που έχουν μάθει να Αντιστέκονται στις εκάστοτε Αδικίες, μη σκύβοντας το κεφάλι τους δουλικά, καθώς οι Πνευματικές τους Κεραίες είναι πάντοτε ζωντανές και Έτοιμες, Αυξημένες εν πολλοίς, ώστε να προβούν προς Χάριν και Δόξα Θεού. Επομένως δεν απευθυνόμαστε διόλου, στους πολλούς χαμογελαστούς της αγέλης, καθεστωτικώς κινούμενους συμφεροντολογικά βολεμένους τοις πάσι, δια της προφανής αδιάφορης συμβιβασμένης ραθυμίας τους.

Εν προκειμένω Ορθόδοξος Χριστιανός σημαίνει κατά την ταπεινή μου γνώμη της άποψης, τον διακριτικά ισορροπημένο μετριοπαθώς ηπίως γεφυροποιό, καλοπροαίρετο Ταπεινό εγκρατή Άνθρωπο, που δεν συμβιβάζεται Ποτέ του, και Ανησυχεί για τα πάντα πέριξ του, μη σφυρίζοντας υποτονικά αδιάφορα αδρανώς, για τα συσσωρευμένα  κοινωνικά προβλήματα, που ταλανίζουν την κοινωνία μας, και την μετέτρεψαν σε μία σύγχρονη ανθρώπινη ζούγκλα, καθώς το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Εν συνεχεία ενώ πάντοτε, το δίκιο του δυνατού και συνάμα ισχυρού υπερισχύει, έναντι του αδυνάτου και ανίσχυρου, του φτωχού πένητα, με τις εκάστοτε κοινωνικές ανισότητες των αδικιών, να καλπάζουν επιλεκτικώς αμετροεπώς, μονομερώς στοιχειωδώς ανεξέλεγκτα αλγεινώς. Παράλληλα ως είθισται, κοιτάζει να υπερασπιστεί τον εκάστοτε αδύνατο και ανίσχυρο, πονεμένο συνάνθρωπο του, εις τον ανηφορικό Αγώνα της ζωής, καθώς τον θεωρεί κατ΄Εικόνα και καθ΄ομοίωση του Τριαδικού και Τρισυπόστατου Αδιαίρετου και Ομοούσιου Θεού της αγάπης. Εν αντιθέσει όταν πέσει κάτω από τις δυσκολίες της ζωής, κοιτάζει πώς να τον ανορθώσει πνευματικώς, με λόγια ενθαρρυντικής Οικοδομής και όχι πώς να τον χαντακώσει προσβάλοντας τον, με τα φαρμακερά του λόγια, τα δηλητηριώδη εν πολλοίς. Εν γένει και δεν κοιτάζει να βολευτεί αυτός και οι όμοιοι του, της ιδίας εναργέστατης κλίκας, των αυλικών, ώστε να κρύβεται πάντοτε πίσω από τις επιφανείς σκιές, των καθεστωτικών βολεμένων ιδιοτελώς συμφεροντολόγων ισχυρών, προσκυνώντας επιλεκτικώς μονομερώς, τον θεό του καταναλωτικού χρήματος. Εν τω μεταξύ εξασφαλίζοντας προφανώς τα σίγουρα και βέβαια πόστα που λέμε, αυτά που δεν θα τολμήσει να τα αμφισβητήσει απολύτως κανένας. Άρα πάντοτε εναγκαλίζεται με τους οικονομικά ισχυρούς και δυνατούς, στα μάτια επιλεκτικώς των ανθρώπων, δια των κοσμικών τους επιταγών, αλλά όχι της Πρόνοιας του Θεού-Πατέρα.

Δεν θα επιθυμούσα να πλατειάσω περαιτέρω, για το θέμα του Μακαριώτατου Πατριάρχη Ειρηναίου 2001-2005, βλέπετε εμείς της Τοπικής Εθνικής Αφυπνίσεως, έτσι ονομάζουμε το κίνημα μας, μόνο Αυτόν Αναγνωρίζουμε. Εν κατακλείδι άλλωστε σε Παλαιότερα κείμενα μας, από το Κουφαλιώτικο ημέτερο Τοπικό Απαγορευμένο τρόπος του λέγειν ασφαλώς, αφού προβάλει τις Απαγορευμένες Αλήθειες, δια των περιθωριοποιημένων και πλήρως απομονωμένων, Εθνικών και Θρησκευτικών διαχρονικών Πρότυπων αξιών blog μας tamystikatoubaltou.blogspot. Εν τέλει το έχουμε προβάλει προ πολλού κατά κόρον, όπως εναργέστατα με ένα Μακροσκελέστατο κείμενο μου, με επικεφαλίδα, Λευτεριά στον Έγκλειστο 15ετή, Νόμιμο Επισήμως Εκλεγμένο Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων τον Κύριο Ειρηναίο 2001-2005 και σας προτρέπουμε ανεπιφύλακτα να το αναγνώσετε προς ενημέρωση σας. Υστερόγραφο η Μεγαλόσωμη Σημαία που πλέον κοσμεί την περιοχή μας, ως κατεξοχήν Θεολογική Ευλογία, των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας, του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων και εν γένει του Παναγίου Τάφου, σας πληροφορούμε πως είναι Μεγαλύτερη και Επιβλητικότερη και από τα Ιεροσόλυμα, εν ολίγοις πουθενά αλλού στην Ελλάδα, δεν υπάρχει άλλη παρόμοια. Επιπροσθέτως και αυτό το πράξαμε, για τους Ανθρώπους της περιοχής μας, του Δήμου Χαλκηδόνας, που δεν έχουνε την Τύχη και την χαρά, να επισκεφθούνε τους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων, και επομένως με αυτήν μας την κίνηση νοερώς Θεολογικά Πνευματικώς, μεταφέρουμε τα Θεοβάδιστα Πανάγια Προσκυνήματα στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε εγκαρδίως ολοψύχως, τους Ανθρώπους εκείνους της περιοχής μας, τις Αγαθές ψυχές εν πολλοίς, που συνεισέφεραν οικονομικώς, σηκώνοντας το βάρος στους ώμους τους, ώστε αυτή η Μεγαλόσωμη και Επιβλητική Σημαία, να Κυματίζει αγέρωχα εσαεί, και προφανώς για ευνόητους λόγους δεν τους ονοματίζουμε και αναφέρουμε, αλλά ήδη Ονοματίστηκαν ανεξίτηλα με χρυσά Γράμματα, από την Πρόνοια του Θεού, στην Ουράνια Βασιλεία της Άνω Ιερουσαλήμ, ως Ουρανοπολίτες.
ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ΄ΊΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΌΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΏΝΟΥΝ ΠΆΛΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ, ΤΏΡΑ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΞΈΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΓΩ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΆΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ.
Ο ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙΏΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΎΜΩΝ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΤΌΠΟΣ ΚΑΙ ΤΎΠΟΥ ΧΡΙΣΤΌΣ, Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΊΤΩ.
Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.
Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.
Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.
Ο λάτρης της Ελληνικής ιστορίας ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :