ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ…


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΜΕΡΟΣ 2ο, 3 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Άρης Στεφανίδης

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” 
ΜΙΛΑΜΕ;

Όντας κατά κόσμον επιστήμονας και προσπαθώντας κατά τις δυνάμεις μου να το τιμώ (κι όχι σαν αυτούς τους ΔΗΘΕΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που μας επιβάλλουν) θυμάμαι τον Πλάτωνα να λέει «πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία φαίνεται» (Μενέξενος 247,α).

Ο δε Ιπποκράτης όρισε στον Όρκο του ότι καμμία ιατρική πράξις δεν γίνεται άνευ συγκαταθέσεως του ασθενούς, τη στιγμή που ετοιμάζονται να επιβάλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ένα δήθεν εμβόλιο, αμφίβολης αποτελεσματικότητας με σαφή εωσφορική προαίρεση. Διακρίνετε πουθενά την αρετή, που αναφέρει ο Πλάτωνας;

Ποιά αρετή μπορεί να κρύβει το γεγονός ότι οι ίδιοι (συστημικοί) ιατροί προ μηνών έλεγαν ότι η μάσκα δεν βοηθά) και ξαφνικά την επιβάλλουν.

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήριος Τσιόρδας, προ και κυρίως κατά τη διάρκεια του lock down, διατύπωσε την επιστημονική θέση ότι οι μάσκες προστατεύουν μόνο τους πάσχοντες και όχι τους υγιείς, και ότι η χρήση της ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τον γενικό πληθυσμό.

Παρόμοια επιστημονική θέση διατύπωσε και ο επίσης λοιμωξιολόγος Νικόλαος Σύψας, αναφέροντας ότι η απόλυτη αυτή θέση στηρίζεται σε δεκάδες μελέτες σχετικά με τη χρήση μάσκας και την προστασία που παρέχει έναντι όλων των αναπνευστικών ιών.

 Επίκληση των ίδιων μελετών έκανε και ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος επικαλέστηκε επίσης και τον Π.Ο.Υ.

Πλην όμως, αιφινιδιαστικά οι ίδιοι ως άνω λοιμωξιολόγοι διατύπωσαν την εκ διαμέτρου αντίθετη επιστημονική θέση και σήμερα υποστηρίζουν ότι η χρήση μάσκας επιβάλλεται για τον γενικό πληθυσμό, ότι δεν προστατεύει μόνο τους υγιείς αλλά και τους πάσχοντες, και ότι η χρήση της δεν ενέχει κινδύνους.

Τη νέα αυτή θέση δεν την έχουν τεκμηριώσει επιστημονικά, ήτοι δεν έχουν παρουσιάσει στοιχεία και επιστημονικές μελέτες που να αποδεικνύουν ότι άλλαξαν τα παγκόσμια επιστημονικά δεδομένα βάσει των οποίων είχαν διατυπώσει την αρχική αντίθετη θέση τους.

Χώρια που τελικά μιλούν για μια απλή γρίππη, όπως δήλωσε ο ιατρός Χαράλαμπος Γώγος, εκ του κυβερνητικού εσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

loading...