Για ενα κομμάτι γης στα Άγραφα μπορεί να σκοτώσει αδελφός τον αδελφό!

Ολοι αυτοι οι πολιτικοι ηγετες Σταυραδελφια,απ την ιδια μητρα βγαλμενοι, ολων σχεδον των χωρων του κοσμου,που χορευουν στον ρυθμο του κορονοιου,χορο Καλαματιανο,αλλα οχι με μαντηλι στο χερι,αλλα με σερβιετα στο προσωπο,πως θα προκαλεσουν Γ Παγκοσμιο πολεμο?
Αφου αδελφια ειναι,εχουν ιδιο κεντρο ελεγχου που παιρνουν πακετα Ντελορ και βαρανε προσοχη και με τα δυο ποδια…!!
Ο γονεας οσο δινει λεφτα στα παιδια του,τους μοιραζει τα ενοικια απ τα χωραφια και τα σπιτια δικαια,υπαρχει μια σχετικη ειρηνη και αγαπη μεταξυ αδελφων και γονεων με παιδιων!
Ομως,οταν ο γονεας δινει δινει δινει και τα παιδια του παντρευτουν και τους κανουν κουμαντο οι γυναικες τους και δωσουν τα ονοματα των εγγονιων,στους αλλους παππουδες,τοτε ο γονεας κοβει την πιστωση η’ την συνεχιζει μονο για το καλο και ποιο υπακουο παιδι του!!
Αν μπλαιξει ο παππους και με καμια κορμαρα Βουλγαρα να του κανει τα οικοπεδακια κερματα και αφησει τα παιδια του χωρις πριμ,τοτε παλι αρχιζει η αναμπουμπουλα!
Για ενα κομματι γης στα Αγραφα μπορει να σκοτωσει αδελφος τον αδελφο!
Κι ΝΤΠ αν δει οτι τα λεφτα που τους δινει δεν πιανουν τοπο! Δηλαδη,δεν μπορουν να χειραγωγησουν τους λαους τους,ωστε να δεχθουν αβιαστα μια παγκοσμια κυβερνηση και παγκοσμια θρησκεια,θα τους Σιχτιρισει τους Αχριστους,θα παρει τα λεφτα της και σ αλλη παραλια!!
Τοτε λοιπον που το κεντρο ελεγχου θα σβυσει τα φωτα και θα σκοτεινιασει η πιστα,εχουν να πεσουν αεροπλανα,φωτια απ ακρη σ ακρη!
Θα σκοτωνοντε,οχι για 12 και 6 μιλια,για 12 και 6cm!!!

Γ.Ν

loading...