ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Διορισμοί στο Δημόσιο, επιδόματα, κρατικοδίατη επιχειρηματικότητα, διακρατικές αμυντικές αναθέσεις και δαπανηροί εξοπλισμοί με δάνεια, το όραμα Μητσοτάκη σε μία Ελλάδα υπό κατάληψη από Τούρκους, παρανόμους μετανάστες και κυρίως το διεθνές οργανωμένο έγκλημα. Αυτή την Ελλάδα περιέγραψε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός της καταστροφής, ένας πολιτικός ηθοποιός που σε συνέχεια τόσων άλλων στη Μεταπολίτευση δημιούργησε και συντηρεί την Ελλάδα της αρπαχτής και συνεχίζει να εθίζει τους πολίτες στο έγκλημα εις βάρος της πατρίδας τους.

Με μόνους εθνικούς πόρους πια τον άκρατο δανεισμό, για τον οποίο υπερηφανεύεται κιόλας, τα ευρωπαϊκά κονδύλια και την παραοικονομία του ξεπλύματος χρήματος από τη διακίνηση ανθρώπων και προϊόντων από την Ανατολή, ο κ.Μητσοτάκης “γυμνός” πίσω από τη μάσκα του νεποτισμού στηρίζεται στην ανυπαρξία πολιτικών αντιπάλων και στην ασυλία που προσφέρει στο κ.Τσίπρα για τα εθνικά και οικονομικά εγκλήματα της διακυβέρνησής του.
Ο κ.Μητσοτάκης δαπανά κρατικά χρήματα για αχρείαστους εξοπλισμούς που δεν έχει την τόλμη να χρησιμοποιήσει ούτε στα σύνορα της Ελλάδας ούτε στα διεθνή πεδία επιχειρήσεων προς το εθνικό συμφέρον. Υποθηκεύει την υγιή ανάπτυξη που αδυνατώντας να τη φέρει εξαιτίας του παρακράτους που καλύπτει και το οποίο τρέφεται μέσα από ευρωπαϊκά κονδύλια αδιαφανών πηγών και ροών και την επικοινωνιακή καταιγίδα που χρησιμοποιεί καθημερινά μέσα από κανάλια σκοτεινών ροών χρήματος για να τρομοκρατεί τους πολίτες.

Ο κ.Μητσοτάκης καταστρέφει και υποθηκεύει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα όπως και οι προκάτοχοί του. Το συντομότερο που θα εγκαταλείψει την άσκηση της εξουσίας του εις βάρος του ελληνικού λαού το καλύτερο για όλους. Οι φερετζέδες που επιβάλλει με το έτσι θέλω για να συγκαλύψει τα πολιτικά εγκλήματά του θα πέσουν σύντομα και θα φανεί η αληθινή σκοπιμότητα της πολιτικής του.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, κύριε Μητσοτάκη, και θα φανεί σύντομα…

loading...