ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ «ΑΦΡΟΥΣ» ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΖΑΕΦ ΣΤΑΖΕΙ «ΜΕΛΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ! ! !

«ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ»….
Δύο μέρες στην Ελλάδα ο ΖΑΕΦ και τα «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ» το έκάναν γαργάρα, αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΩΤΗΡΟΓΙΑΤΡΟΙ, μας ΕΧΟΥΝ ΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ (που σημαίνει, απειλή ή τιμωρία) με τις μάσκες και τον κορωνοϊο τους (βέβαια δεν ξέρω βέβαια τι ώρα δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι αφού τρέχουν από studio σε studio όλες τις ώρες της ημέρας)
Και αν ο Ζόραν Ζάεφ δεν είχε κάνει δηλώσεις στο euronews, και ορισμένοι Πατριώτες δημοσιογράφοι δεν είχαν αναδείξει το θέμα, ακόμα υπήκοοι θα είσαστε στα σκοτάδια των ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ….που γεμίζουν τις τσέπες τους από τις Φαρμακοβιομηχανίες!
Και για την ιστορία, πρωθυπουργός της ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας στο euronews, δήλωσε πως είναι «πολύ ευχαριστημένος» με την στάση του Έλληνα ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη χώρα μου.
ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος (μπορούσε να μην ήταν αφού μέχρι και κ@λο δώσαμε) και συνεχίζοντας είπε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει τελειώσει.
Τελείωσε  και τώρα ας συνεργαστούμε, ας κάνουμε δουλειές, ας βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας και είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρωθυπουργός του νότιου γείτονά μας ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΟΠΑΪΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ! ! !
Όσα έχει κάνει απ’ όταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»
Να σημειωθεί πως ο κ.Ζάεφ, (χωρίς εσείς να γνωρίζετε κάτι) πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και αύριο και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ! ! !

loading...