«Τα μαζεύει» τώρα ο Λιάκος: Δεν έγραψα “κάψτε την Μόρια” ή “κάνατε καλά που την κάψατε”

Όπισθεν ολοταχώς από τον Αντώνη Λιάκο μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το κάψιμο της Μόριας – Τι απαντά στη ΝΔ που ζήτησε τη διαγραφή του
Σε διευκρινίσεις μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του για τη συμπεριφορά των νεαρών εμπρηστών στη Μόρια προχώρησε ο Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, που ζήτησε τη διαγραφή του.

«Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΝΔ, για την ανάρτησή μου στο facebook: Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε. Η τραγική κατάληξη του στρατοπέδου στη Μόρια δεν μπορεί να συρρικνωθεί αποκλειστικά σε ζήτημα ασφάλειας. Δεν έγραψα “κάψτε την Μόρια”, ή “κάνατε καλά που την κάψατε”, ούτε την επικροτούσα», δηλώνει ο Α. Λιάκος.

Όπως εξήγησε, με την ανάρτησή του «θέλει να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση». «Το έγκλημα στη Μόρια είχε συντελεστεί πριν την καταστροφή της. Στην υποκρισία και στην ένοχη σιωπή σας αναζητείστε τις πολιτικές σας ευθύνες», καταλήγει ο ίδιος.

Αναλυτικά, ο κ. Λιάκος αναφέρει στη δήλωσή του:

Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΝΔ, για την ανάρτηση μου στο facebook: Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε. Η τραγική κατάληξη του στρατοπέδου στη Μόρια  δεν μπορεί να συρρικνωθεί αποκλειστικά σε ζήτημα ασφάλειας. Δεν έγραψα «κάψτε την Μόρια», ή «κάνατε καλά που την κάψατε», ούτε την επικροτούσα. Θέλει να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση. Το έγκλημα στη Μόρια είχε συντελεστεί πριν την καταστροφή της. Στην υποκρισία και στην ένοχη σιωπή σας  αναζητείστε τις πολιτικές σας ευθύνες.

loading...