Τα βίντεο που δεν έπαιξαν στα ΜΜΕ – Τα ”άκουσε” ο Μητσοτάκης στη Καρδίτσα: ”Μας κατέστρεψες, παραιτηθείτε!”

Έντονες οι αποδοκιμασίες

Για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο δέχεται έντονες αποδοκιμασίες ο Κ. Μητσοτάκης σε περιοδεία του. Δεν ξέρουμε βέβαια εάν οι πολίτες που φώναζαν άνηκαν σε κάποιο παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σίγουρα πρόκειται για εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί.

Με φωνές και αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» ορισμένοι κάτοικοι της Καρδίτσας τον πρωθυπουργό κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην πόλη, με αφορμή τις καταστροφές από τον κυκλώνα «Ιανό».

Μετά τη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της πόλης, και κατά την έξοδο του από αυτό, συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν σε έντονο ύφος την κυβέρνηση, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «παραιτηθείτε» και «ντροπή σας», ενώ κάποια στιγμή χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας και της ΟΠΚΕ, προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες να μην πλησιάσουν τον κ. Μητσοτάκη.

Αγανακτισμένοι από τα τεράστια προβλήματα της καταστροφικής θεομηνίας, πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη συνοδεία του πρωθυπουργού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε φωνές. Στην πόλη, έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις τροφίμων και έχει γίνει σχετική έκκληση από τον Δήμο, ενώ όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος, δεν λειτούργησε για όλους το 112.
Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα».

ΥΓ. «Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά».

Δείτε βίντεο:

loading...