ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ :ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;

 ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ:
https://api.asm.skype.com/v1/objects/0-weu-d16-497d5a3d368af66071a843f2d2f2ca8b/views/imgpsh_fullsize_anim
(ΔΙΟΡΘΩΣΗ: 280 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ COVID-19)

ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΡΙΠΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ:

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ:
Α) ΟΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΤΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ”, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΣΥΨΑΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΥΝΑΦΙ, ΠΟΥ Ω, ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.

Β) ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ Π.Ο.Υ., ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο Π.Ο.Υ.;
ΑΛΛΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ: ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ (ΒΛ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΩΡΗ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ ΧΕΙ 400.

ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΑ Ή ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ). ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ!

Γ) ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Ή ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ.
NOMIZETE, OTI ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Ή ΑΛΛΟΥ) ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ Ή ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ!

Δ) ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΤΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.
=======================================================================
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ:

Α) ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ – ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΦΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. 19 ΚΑΙ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:
“Ολόκληρη η ανθρωπότητα βιώνει σήμερα μία πρωτόγνωρη και ασύμμετρη απειλή με καταστροφικές συνέπειες. Κινδυνεύει η ίδια η υπόσταση του ανθρώπου, ο τρόπος ζωής του, η ελευθερία του, ο τρόπος διακυβέρνησης του και η επιβίωση του γενικότερα.
Λόγω των έκτακτων αυτών κοινωνικών συνθηκών παρακολουθώντας έκπληκτοι την αναίσχυντη και απροκάλυπτη προπαγάνδα, την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς των αργυρώνητων Μ.Μ.Ε., τα οποία σκορπίζουν καθημερινά φόβο, τρόμο, σύγχυση και απόγνωση, δημιουργώντας ένα φθοροποιό για την υγεία των ανθρώπων στρες οι Έλληνες επιστήμονες και ιδιαίτερα οι ιατροί ενεργοποιούνται, συγκεντρώνονται, συσκέπτονται, ενώνουν τις δυνάμεις τους.”
=========================================================
ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

Β) 640 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Γ) ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 100 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ MARTIN HADITSH ΛΕΝΕ:
https://dimpenews.com/2020/08/31/%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-martin-haditsh%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%ba/
“STOP ! στον τρόμο, στην τρέλα,στη χειραγώγηση, στη δικτατορία,σε μάσκες, ψέματα, φόβο…στα τρελά και δυσανάλογα μέτρα…….στην μεγαλύτερη υγειονομική απάτη του 21ου αιώνα”

1. Λέμε : STOP σε καραντίνα, λοκνταουν ,κοινωνική αποστασιοποίηση κλπ). Αυτά είναι εντελώς αδικαιολόγητα, δεν βασίζονται σε καμιά επιστημονική απόδειξη και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της Ιατρικής. Υποστηρίζουμε βεβαίως λογικά μέτρα όπως οι οδηγίες πλυσίματος χεριών, να φτερνιστεί ή να βήξει στον αγκώνα του, χρήση χαρτομάντηλου μιας χρήσης κλπ.
Δεν είναι η α΄φορά που η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη σ έναν νέο ιό

Μας λένε :
Αλλά ο SARS-CoV-2 είναι πολύ μεταδόσιμος » κι απαντάμε : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.Αυτή η αναφορά απορρίφθηκε επίσης από τους ειδήμονες της renommée internationale.

– « ΛΕΝΕ ΟΤΙ αυτός είναι ένας νέος ιός » κι απαντάμε : ο H1N1 κι οι άλλοι ιοί που αναφέραμε ήταν επίσης νέοι ιοί. Ωστόσο ποτέ άλλοτε δεν πήραμε τέτοια μέτρα.
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ο ιός είναι πολύ πιο ΦΟΝΙΚΟΣ» κι απαντάμε : ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. …….ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ θνησιμότητας που ανακοίνωσε ο ΠΟΥ (3,4%) ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ: 0,6-1,2%

– « Αλλά το COVID-19 είναι μια σοβαρή ασθένεια » κι απαντάμε :ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Το SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός για τον γενικό πληθυσμό γιατί δίνει κατά το 85% ήπιες μορφές,το 99% των ασθενών θεραπεύονται

2. Λέμε : STOP σε αυτά τα τρελά μέτρα επειδή έχουν ήδη επιφέρει αυτοκτονίες, ενδοοικογενειακή βία και ανάπτυξη ψυχιατρικών παθολογιών.

Λέμε: STOP στη λογοκρισία εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών υγείας που τους εμποδίζουν να λένε την αλήθεια (ειδικά σε χώρες που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατικές).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ:
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ.
Π.Χ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΙΟ.

ΤΟ CDC ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 6% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 94% ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 12%, Κ.Ο.Κ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ:
ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:
ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΗ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.
Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΦΩΛΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.
================================================
ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ:
Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ , ΚΛΠ. ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ Didier Raoult λέει: «Η απόφαση περί περιορισμών, όπως και η απόφαση χρήσης μασκών… δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα…». […].
Ο Δρ Pascal Sacré, αναισθησιολόγος-αναζωογονητής, είπε: «Το να αναγκάζουμε τον καθένα να φοράει συνεχώς μάσκα, ενώ η επιδημία εξαφανίζεται, είναι επιστημονική και ιατρική παρέκκλιση».
Ο καθηγητής Maël Lemoine διευκρίνισε επίσης ότι η απόφαση για τις μάσκες είναι: «πολιτική, όχι επιστημονική».
================================================
ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ Ή ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
=====================================
ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΥΣ:
“Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ Ή ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ”
“ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ”
========================================
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ
Η ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ
ΕΚΑΤ. ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
ΟΛΑ πρέπει να επανέλθουν αμέσως στο κανονικό.
===============================================
Δ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΨΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:
https://www.brighteon.com/de88b0c7-9c6c-4e6e-bda9-24b7d162ce18
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ: ΕΙΝΑΙ Η ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ: ΕΙΝΑΙ Η ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ .
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ, ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΝΑ ΜΗ ΦΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ / ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ
Ο ΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΩΣ ΠΡΟΛΗΨΗ.
===================================
Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:

1) Η ΜΑΣΚΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.

2) Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ:
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ”:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΓΡΙΒΑ, ψυχίατρου, νευρολόγου, διδάκτορος ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:
“ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΣΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» – ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ” ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
«Επιχείρηση Κορωναϊός», μια πολυεπίπεδη εκστρατεία στρατιωτικού τύπου, με στόχο τη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους, την επιβολή μιας καθολικής συμμόρφωσης και τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, υπό την υψηλή εποπτεία του Bill Gates και της δικής του «αυλής των τεράτων».
Τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν δεν είναι εμβόλια (αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδαστεί ο βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει):
Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό: συνθετικό mRNA.
Οι εταιρείες παραγωγής τους εχουν πλήρη νομική ασυλία –αστική και ποινική– για όποιες βλάβες προκληθούν από τα προϊόντα τους, πριν κυκλοφορήσουν. Δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη!
Και οταν λεμε βλαβη δεν εννοουμε παρενέργειες οπως πυρετος και δέκατα αλλά τροποποίηση του γενετικού υλικού, του ανθρώπινου DNA.
Τα «εμβόλια» γενετικού υλικού (DNA και RNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Τροποποιημένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Τροποποιημένων Ανθρώπων!

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΒΑΣΕΩΝ, ΔΗΛ. ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ DNA. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8 ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ:
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ mRNA ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8 ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ;
ΑΥΤΑ ΩΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ…

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ; ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

loading...